Imi intarzie menstruatia
Buna ziua, am si eu o problema. Imi intarzie menstruatia de vreo 4 zile, sunt foarte speriata deoarece pana acum nu mi s a mai intamplat. Luna trecuta mi a venit dar m a tinut foarte putin si am avut dureri foarte mari de cap, ceea ce inainte nu mi se intampla. De obiecei inainte cu vreo sapatamana ma dureau foarte tare sanii, luna trecuta nu m-au mai durut. Mentionez faptul ca fac sex neprotejat dar prietenul meu nu a ejaculat niciodata in mine. Stiti de la ce ar putea sa imi intarzie?
5 comentarii
Stim ca puteti ramane insarcinata oricand din cauza lichidului preejaculator sau prespermatic care se elibereaza la inceputul actului si contine spermatozoizi.
Folositi prezervativ daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Folositi prezervativ daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.
Da stiu, problema este ca pana acum nu mi s-a mai intamplat sa am intarzieri de menstruatie chiar daca am facut-o neprotejat.
Asta nu constituie garantia ca nu puteti ramane insarcinata. Toate au un inceput.
Test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat, daca nu vine menstruatia.
Daca se produc intarzieri mai mari de 5 zile, 3 luni consecutiv, trebuie sa va prezentati la ginecolog sa aflati cauza. Sunt peste 10 cauze ale intarzierii menstruatiei. Dati cautare Google Cauze ale intarzierii menstruatiei.
Test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat, daca nu vine menstruatia.
Daca se produc intarzieri mai mari de 5 zile, 3 luni consecutiv, trebuie sa va prezentati la ginecolog sa aflati cauza. Sunt peste 10 cauze ale intarzierii menstruatiei. Dati cautare Google Cauze ale intarzierii menstruatiei.
Dar stiti cumva carui fapt i s-a datorat dereglarea de luna trecuta?
Nu. Va trebuie consult ginecologic amanuntit si investigatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarzierea ciclului
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Oare sunt însărcinată???
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Întârziere ciclu
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Întârziere menstruatie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: