Intarziere menstruatie, please help

16-06-2024
Ally_Avraaam
Nu este medic/terapeut
Ally_Avraaam
Hello comunitate!
Pentru prima data în viata, menstruația îmi întârzie! Deja de 5 zile!
Am 34 de ani, pana acum nu m am mai confruntat cu o astfel de situație care în mod evident îmi cauzează distres, atât fizic( simptomele premenstruale fiind prezente) cât și psihic!
Ca sa creez puțin context, de la ultima menstruatie pana acum am avut o perioada destul de grea din punct de vedere al problemelor de sănătate.
Am ajuns de 2 ori la urgente la sanador.
Prima data sinuzita, cu febra 39, 4, unde bineînțeles ca mi a fost administrata o perfuzie ptr scăderea febrei și tratament cu antibiotic( zinnat)
Apoi am făcut o.enterocolita urata rău de tot cu grețuri severe și voma intensa, unde iar m am prezentat la camera de garda!
Din cauza ca am avut abdomenul foarte umflat, mi au făcut și un CT, cu precizarea ca am înghițit apa+ substanță de contrast, iar apoi mi au injectat iod pentru a putea " lumina"" zonele interesate!
Asta s a intamplat( episodul cu enterocolita) fix cu 1 sapt înainte sa îmi vina ciclul care nu a mai venit, like I said.
Însărcinată nu sunt, test de sarcina negativ@
Întrebarea mea este: cumva de la acel CT care am înțeles ca are radiații foarte puternice este posibila o dereglare?
Marți am programare la ginecolog, emoțiile și teama ma macină, mi e frica sa nu am ceva grav precum cancer!
Please help!
Știu, poate ca sunt ipohondra, poate ca exagerez, dar orice informație mi ar fi de folos, mai ales din partea celor specializati sau cine a trecut prin ceva similar!
1 comentarii
0
16-06-2024, ora 01:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
De la antibiotic intarzie.
Am trecut si eu prin asta.
Aveti rabdare ca va veni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: