Avort medicamentos!

Din nefericire am fost nevoita sa fac un avort medicamentos deoarece sarcina mea s a oprit in evolutie. Ce vreau sa spun e ca durerile dupa administrarea acelor medicamente sunt groaznice, contractii ca si cum ai naste. In cazul meu durerea a fost de intensitate mare in jur de 7 ore. A doua zi, durerea a continuat, abia dupa 4 zile am fost capabila sa ma misc normal. Acum la o saptamana de la intamplare inca am usoare crampe abdominale care coboara pana in vagin, uterul doare, sangerarea aproape s a oprit. Fara sa speriu pe nimeni, experienta e traumatizanta si fizic si psihic si nu doresc nimanui! Daca este necesar sa faceti asa ceva, mancati bine, beti multa apa pentru ca o sa aveti nevoie de toata energia voastra pentru asta !
1 comentarii

Buna..si eu sunt in aceeasi situatie..la mine e a 4 a zi si ma doare uterul de zici ca m-a lovit trenul.E groaznic.Imi poti spune ce ai eliminat?eu am eliminat doar multe cheaguri, si acum mai iese cate unul, insa nu am vazut sau observat altceva.La primele eliminari nici nu m-am uitat in toaleta de frica.Imi este groaza de gandul ca nu am eliminat tot si ca va trebui sa ajung la chiuretaj.Luni am primul control.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Avort medicamentos
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 3Avort medicamentos
- 2Avort medicamentos?
- 1informatii despre avort medicamentos
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 4Avort medicamentos
- 4Medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 0Avort medicamentos Medabon
- 4Medabon
- 2Avort medicamentos
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 1Avort medicamentos: Medabon
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: