Avort medicamentos

29-12-2023
Marii08
Nu este medic/terapeut
Marii08
Buna! Las si eu experienta mea aici. Am fost nevoita sa renunt la sarcina din cauza unui Ct in zona pelviana, sarcina avea 6 saptamani si 5 ecografic. Experienta mea a fost una neplacuta, la 12 ore dupa prima pastila am inceput sa sangerez (Medabon) medicul mi-a zis sa introduc cele 4 ovule imediat, am stat in pat si dupa 1 ora au inceput durerile si sangerarile. Desi sarcina era mica durerile au fost foarte mari, ma simteam ca dupa cezariana. Totul a furat aprox 4 ore pana am stiut ca am eliminat sarcina, un cheag mare si dupa aceea durerile au disparut, am mai avut sangerari abundente pana a 2 zi. La control dupa 1 saptamana totul era ok, sarcina nu mai era acolo. Ideea este ca nu as mai repeta experienta, as alege chiuretajul prin aspiratie categoric. Ganditi-va bine inainte sa luati o decizie.
2 comentarii
0
30-12-2023, ora 00:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe plan psihic cum a decurs totul?
0
03-01-2024, ora 16:29
Marii08
Nu este medic/terapeut
Marii08
Pentru mine a fost socant, cu multe mustrari si vinovatie adunate. Dar mai am o fetita de 4 ani si mi-am canalizat atentia asupra nevoilor ei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •