Avort medicamentos
Buna! Las si eu experienta mea aici. Am fost nevoita sa renunt la sarcina din cauza unui Ct in zona pelviana, sarcina avea 6 saptamani si 5 ecografic. Experienta mea a fost una neplacuta, la 12 ore dupa prima pastila am inceput sa sangerez (Medabon) medicul mi-a zis sa introduc cele 4 ovule imediat, am stat in pat si dupa 1 ora au inceput durerile si sangerarile. Desi sarcina era mica durerile au fost foarte mari, ma simteam ca dupa cezariana. Totul a furat aprox 4 ore pana am stiut ca am eliminat sarcina, un cheag mare si dupa aceea durerile au disparut, am mai avut sangerari abundente pana a 2 zi. La control dupa 1 saptamana totul era ok, sarcina nu mai era acolo. Ideea este ca nu as mai repeta experienta, as alege chiuretajul prin aspiratie categoric. Ganditi-va bine inainte sa luati o decizie.
2 comentarii
Pentru mine a fost socant, cu multe mustrari si vinovatie adunate. Dar mai am o fetita de 4 ani si mi-am canalizat atentia asupra nevoilor ei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 0Avort medicamentos
- 2Ajutați-mă - sângerările nu au mai încetat după întrerupere de sarcină cu medicamente
- 1Avort medicamentos.
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 10Avort medicamentos
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 0Experienta mea cu Medabon
- 6Avort cu medabon
- 0Medabon coșmarul vietii
- 3Experiența cu Medabon.
- 2Avort medicamentos
- 1Avort Medabon
- 1Experiența mea cu Medabon
- 3Avortul medicamentos
- 1Avort medicamentos!
- 3Experiența Medabon