Experienta medabon

30-11-2021
AnnAG1
Nu este medic/terapeut
AnnAG1
Bună fetele, am avut și eu o experienta cu medabon acum o săptămână. Am aflat la 9saptamani ca am sarcina fără embrion, la cererea medicului am luat medabon, prima data pastila iar după la 48de ore ovulele, după ce am luat ovulele la nici mai mult de 3 ore au început dureri, suportabile, puțin mai intense ca la menstruație, apoi am început sa elimin mai toată ziua. Acum sunt la a 5 a zi și continua sângerarea, ușoară, ameliorata... Deci, nu va speriați asa cum m am speriat eu, acum depinde de persoana și organism, nu am avut niciodată probleme de sănătate și nici vre o operație, deci mie mi s a părut ușor. Nu am făcut avort niciodată, acesta este primul dar nu ca am vrut ci asa a fost sa fie. Acum la 5 zile ma simt bine, iau artothrec de 2 ori pe zi dar cred ca le iau degeaba pt ca nu am nici un simptom, medicul mi a zis sa le iau 10 zile... Va pup și însănătoșire grabnică...
4 comentarii
0
08-07-2022, ora 15:34
Cfota
Nu este medic/terapeut
Cfota
Cât a costat procedura
0
19-01-2024, ora 05:19
ellami93
Nu este medic/terapeut
ellami93
La mine 1000 de lei, eco, medicație, consultație psihologica !sunt la prima pastila de ieri dimineață, am dureri de burta ciudate, amețeli, ușoare stări de agitație !
0
18-04-2024, ora 21:38
Lia91
Nu este medic/terapeut
Lia91
Ellami93 la ce clinica ai fost?? Și dacă îmi poți împărtășii experienta ta cu avortul medicamentos..
0
19-04-2024, ora 15:02
Della32
Nu este medic/terapeut
Della32
Lia91, gandeste te bine la decizia pe care vrei sa o iei. Dzeu e mare si nu greseste!Daca ti a trimis un copil, stie El mai bine de ce. Exista centre care te pot sprijini, Roua, LifeCall, merita sa incerci. Se spune ca orice copil vine cu painea lui sub brate, si asa e. Ai credinta si mergi inainte cu sarcina asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •