Experienta medabon
Bună fetele, am avut și eu o experienta cu medabon acum o săptămână. Am aflat la 9saptamani ca am sarcina fără embrion, la cererea medicului am luat medabon, prima data pastila iar după la 48de ore ovulele, după ce am luat ovulele la nici mai mult de 3 ore au început dureri, suportabile, puțin mai intense ca la menstruație, apoi am început sa elimin mai toată ziua. Acum sunt la a 5 a zi și continua sângerarea, ușoară, ameliorata... Deci, nu va speriați asa cum m am speriat eu, acum depinde de persoana și organism, nu am avut niciodată probleme de sănătate și nici vre o operație, deci mie mi s a părut ușor. Nu am făcut avort niciodată, acesta este primul dar nu ca am vrut ci asa a fost sa fie. Acum la 5 zile ma simt bine, iau artothrec de 2 ori pe zi dar cred ca le iau degeaba pt ca nu am nici un simptom, medicul mi a zis sa le iau 10 zile... Va pup și însănătoșire grabnică...
4 comentarii
La mine 1000 de lei, eco, medicație, consultație psihologica !sunt la prima pastila de ieri dimineață, am dureri de burta ciudate, amețeli, ușoare stări de agitație !
Ellami93 la ce clinica ai fost?? Și dacă îmi poți împărtășii experienta ta cu avortul medicamentos..
Lia91, gandeste te bine la decizia pe care vrei sa o iei. Dzeu e mare si nu greseste!Daca ti a trimis un copil, stie El mai bine de ce. Exista centre care te pot sprijini, Roua, LifeCall, merita sa incerci. Se spune ca orice copil vine cu painea lui sub brate, si asa e. Ai credinta si mergi inainte cu sarcina asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 2Avort medicamentos?
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 5Greturi dupa avort medicamentos
- 9Medabon
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 6Avort cu medabon
- 0Ajutați-mă - valorile bhgc-ului
- 4Medabon experienta si costuri
- 1Experienta cu Medabon
- 1Medabon
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
- 1Avort medicamentos
- 2Medabon -01.2023
- 0Avort medicamentos
- 2Eliminare ovule medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: