masturbare frecventa.. e normal?
Buna! Sunt o fata de 18 ani si imi vine sa ma masturbez mereu. Este normal?
7 comentarii
Chiar mereu nu e normal. O ora sau doua de masturbare pe zi ar trebui sa fie suficient.
Acuma daca te masturbezi intre 6 si 10 ore in fiecare zi nu e normal, pentru ca in viata mai ai si altele de facut, nu poti sa traiesti doar din masturbare (daca nu faci videochat). Insa a te masturba jumatate de ora sau o ora pe zi nu e cu nimic anormal.
Buna eu am aceeasi problema ca tine numai ca eu ma excit numai cit ma atinge ceva clitorisul, am ajuns sa ma masturbez in masina la semafor, in cabina de probă, oriunde ma apuca la servici nu mai zic am momente cind nu ma pot abtine si merg la baie sau incui biroul si ma masturbez si mai am o problema cind sunt excitata mi se umfla clitorisul foarte tare si cum il ating am orgasm ce pot sa fac uneori mi-e jena am incercat sa numai port chilot sa port doar fusta dar degeaba, dati-mi un sfat va rog? la inceput m-i s-a parut glumă si mi-placut dar de atunci au trecut 10 ani si sunt singura. Va multumesc pentru intelegere.
nu este normal deloc, cautati si voi un bărbat ca altfel o sa v a invatati asa si nu o sa mai meargă treaba cu un bărbat..
Incearca sa vorbesti cu un psihosexolog Emilia pentru a depasi acest obstacol.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Buna ziua eu incerc din rasputeri sa caut un barbat dar nu se lipeste nimic, si de ceva timp clitul meu este foarte iesit inafara, are cam 2 cm iesiti, adevarul este ca m-am jucat cu el dar acum nu se mai trage si i-mi da o stare de excitatie teribila, de nu ma pot controla am o stare stare nebuna de masturbare ma masturbez fffoarte des, am ajuns sa fac un hobby din asta, va rog sa ma ajutati.
-----*
Te astept la discutii
(*modificat de admin)
Te astept la discutii
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Masturbarea la femei... aceasta metoda dauneaza organismului in vreun fel?
- 4eliminare urina la masturbare
- 14Masturbare??????????
- 8Orgasmul doar cand ma masturbez
- 6masturbarea deregleaza metabolismul?
- 9Mai sunt virgina?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 8masturbarea si relatia intima cu prietenul
- 14Ce curiozitate ma aduce aici ?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 55Cat de mult e prea mult?
- 5Masturbare si doar atat de 1 an de zile
- 8Sotia mea prefera sa se masturbeze decat sa faca sex cu mine
- 0Probleme cu orgasmul.
- 5Masturbare aproape zilnic
- 1Ating zona intima mereu - nimfomana?
- 4Masturbare cu degetul
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei