pot fi sunt insarcinata?
buna!!! imi este rusine sa spun dar ma masturbez..foarte rar cam o data pe saptamana. si ma doare burta de la ultima masturbare.am sanse sa fiu insarcinata?ast raspuns...plzzzz
6 comentarii
Depinde cu ce te-ai masturbat.Serios acuma, crezi ca-ti poate spune cineva de la distanta ce-i in uterul tau? Numai Bine!
păi nu ai cum să fii însărcinată dacă te-ai masturbat cu degetul doar şi nu exista spermă pe el. serios nu are cum să rămâi gravidă din senin, de una singură
acum 1 luna de zile am facut un avort.in rma acestui avort am inceput sa iau anticonceptionale la sfatul medicului, dar am urmat si un tratament cu antibiotic.in momentul de fata am terminat cutia, acum sunt in acea pauza de 7 zile.Mi-a venit de 3 zile menstruatia, adica a 2-a zi dupa ce am terminat cutia.In acest.Cat tp am fost pe menstruatie am facut sex neprotejat.Exista riscul sa fi ramas din nou gravida?Sunt extrem de speriata.daca poate sa-mi raspunda cineva i-as fi recunoscatoare.Si daca este nevoie sa ma protejez suplimentar pina incep cea de-a 2 a cutie.
am facut sex neprotejat in a 8 a zi dupa terminarea ciclului iar iubitul meu a ejaculat inauntru
pot fi insarcinata? raspundeti-mi va rog din suflet
pot fi insarcinata? raspundeti-mi va rog din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi fac griji degeaba?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 6frica de a fi insarcinata...
- 8efectul postinor
- 3insarcinata sau nu?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3posibila sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 3insarcinata?
- 7Sarcina
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 5sunt insarcinata?
- 1Sarcina sau raceala?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 1Am rămas gravidă?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 0Poate fi sarcina ?
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: