Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?

09-08-2015
Emilia14
Nu este medic/terapeut
Emilia14
Buna ziua! Am o întrebare la voi fetele... Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex? Eu una ador Îmi place sa vb despre sex si imediat ma ud si ma masturbez des... Este bine oare?
6 comentarii
0
13-08-2015, ora 04:00
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
In general adolescentii se excita rapid si din simple referiri la sex (din te miri ce). Masturbarea este un obicei normal si sanatos. Acesta este consensul medicilor si al psihologilor.
0
13-08-2015, ora 11:34
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Este un proces normal cel de autocunoastere a propriei persoane, si in special a sexualitatii. Trebuintele sexuale (biologice sau organice) sunt trebuinte primare, innascute, cu rol de asigurare a integritatii fizice a organismului.
Anticipand ca ai varsta de aproximativ 14 ani, vei mai avea de invatat despre aceste aspecte. Ma bucur ca esti o fire deschisa, ca ai usurinta sa iti expui problemele la care nu ai toate raspunsurile.
Inca odata se distinge nevoia unei educatii sexuale fie ca este facuta in familie, dar in mod special ar trebui sa existe si in scoli.
Psiholog Liviu Stefan
1
29-08-2015, ora 16:15
Emilia14
Nu este medic/terapeut
Emilia14
Am 23 de ani... Va multumesc pt sfaturi! Da sunt o fire f deschisă cand vine vorba de sex! Îmi place sa vb despre sex!
0
23-07-2017, ora 12:55
milanna
Nu este medic/terapeut
milanna
Poate ai nevoie de un prieten? Cred ca cind ai simti mai multe, nu te vei mai excita asa usor :))))
0
25-10-2021, ora 21:15
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Eu ma excit si cand citesc tag-urile.
0
14-01-2022, ora 14:35
csipike68
Nu este medic/terapeut
csipike68
Buna. Sunt și eu la fel in privat putem vorbi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •