Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
Buna ziua! Am o întrebare la voi fetele... Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex? Eu una ador Îmi place sa vb despre sex si imediat ma ud si ma masturbez des... Este bine oare?
6 comentarii
In general adolescentii se excita rapid si din simple referiri la sex (din te miri ce). Masturbarea este un obicei normal si sanatos. Acesta este consensul medicilor si al psihologilor.
Este un proces normal cel de autocunoastere a propriei persoane, si in special a sexualitatii. Trebuintele sexuale (biologice sau organice) sunt trebuinte primare, innascute, cu rol de asigurare a integritatii fizice a organismului.
Anticipand ca ai varsta de aproximativ 14 ani, vei mai avea de invatat despre aceste aspecte. Ma bucur ca esti o fire deschisa, ca ai usurinta sa iti expui problemele la care nu ai toate raspunsurile.
Inca odata se distinge nevoia unei educatii sexuale fie ca este facuta in familie, dar in mod special ar trebui sa existe si in scoli.
Psiholog Liviu Stefan
Anticipand ca ai varsta de aproximativ 14 ani, vei mai avea de invatat despre aceste aspecte. Ma bucur ca esti o fire deschisa, ca ai usurinta sa iti expui problemele la care nu ai toate raspunsurile.
Inca odata se distinge nevoia unei educatii sexuale fie ca este facuta in familie, dar in mod special ar trebui sa existe si in scoli.
Psiholog Liviu Stefan
Am 23 de ani... Va multumesc pt sfaturi! Da sunt o fire f deschisă cand vine vorba de sex! Îmi place sa vb despre sex!
Poate ai nevoie de un prieten? Cred ca cind ai simti mai multe, nu te vei mai excita asa usor :))))
Buna. Sunt și eu la fel in privat putem vorbi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lipsa excitatiei
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 6masturbarea deregleaza metabolismul?
- 35FETISH, normal sau anormal
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 0Este oare anormal ca prietenul meu sa nu se excite cand ma vede goala?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 3Probleme de excitatie, un sfat urgent!
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 5Sa vorbim despre masturbare la femei
- 55Cat de mult e prea mult?
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 0excitare lichid
- 10Gâdilat in loc de excitare
- 8Ejaculare de la un sarut
- 1Masturbare seara - dimineata durere de cap
- 2Clitoris problematic
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala Masturbarea la femei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: