sotia se masturbeaza noaptea

08-11-2013
patrauleaa
Nu este medic/terapeut
patrauleaa
Buna ziua!Desi avem o viata sexuala activa, in medie o data sau de 2 ori pe saptamana, chiar deseori insotita cu orgasme din partea ei, totusi am prins o ca se masturbeaza noaptea dupa ce adorm eu, chiar o data am prins o cand am venit mai repede acasa.e normal?varsta este de 33 de ani si suntem casatoriti de 4 ani
3 comentarii
0
08-11-2013, ora 20:40
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Masturbarea nu este anormala. Masturbarea in exces, evitarea relatiilor sexuale, insatisfactia cu un partener sunt semne alarmante mai ales pentru persoana in cauza. Masturbarea poate fi deranjanta pentru partener in functie de ce semnificatie are pentru acesta (se poate simti inselat, insuficient, neatragator, etc). Imi atrage atentia faptul ca ea se masturbeaza dupa ce dvs. adormiti, poate se intampla ceva cu dinamica dvs. sexuala care de regula este expresia relatiei cuplului.

Toate cele bune.
0
18-11-2013, ora 15:49
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
depinde ce fel de orgasme ii oferiti..daca este orgasm vaginal si cam atat...ea se masturbeaza pentru a-l obtine pe cel clitoridian(si din cate stiu eu, este mult mai intens ca cel vaginal)la voi comnunicarea este problema, nicidecum faptul ca ea se masturbeaza...cel mai bine este sa vorbesti cu sotia ta si vezi ce spune despre lucrul asta si cum puteti sa rezolvati problema!!!si apropo nu stiu de ce nu te-ai implicat si tu cand ea se masturba...cine stie poate asta asteapta.multa bafta!!!
0
18-11-2013, ora 15:52
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
aaaa si inca ceva...la 33 de ani o femeie incepe de stie ce vrea de la partenerul ei si de la viata ei sexuala...crezi ca 1..2 contacte pe saptamana...sa zicem 8 pe luna este indeajuns???eu zic ca nu...sunteti tineri, sunteti in floarea varstei si ar trebui sa profitati cat mai mult ca apoi apar copii si este mai greu din anumite puncte de vedere si nici atunci nu ar trebui rarite contactele..eu zic ca sotia ta isi doreste mai multe contacte sexuale pe saptamana si ar trebui sa mai schimbi ceva la ele...!!!!o zi faina!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •