Masturbare, ciclu menstrual neregulat
buna..am o problema acum cateva luni 2 mam masturbat cu degetul..am aut ciclul neregulat si acum 2 sap mia venit dar burta mi se unfla..putin..simt intepaturi jos...posibil sarcina.mam disvirginat?
8 comentarii
Nu stiu daca sa rad sau sa plang la ceea ce citesc mai sus?!Cum sa ramai insarcinata daca te-ai masturbat? Asa ceva este imposibil din toate punctele de vedere! Cat despre faptul daca mai esti sau nu virgina...numai tu poti sti daca ai avut dureri si/sau sangerari in mom.masturbarii...Eu sunt de parere ca ar trebui sa te informezi mai mult despre viata sexuala!
pai atunci ce boala pot sa am dupa urmatoarele sintome:dureri de cap de spate intepaturi jos..cresterea burti, stari de ameteala caderea parului, iar cAnd stau linistita simt ca imi bate ceva in intreriorul burti
unii ar trebui taxaţi pentru simplul fapt că atrag atenţia, aşa ar face mai bine diferenţa între probleme şi "îngrijorări inutile".
nu ai cum sa fii insarcinata.ai ciclu neregulat pentru ca esti prea tanara.burta daca se umfla poate fi de la o usoara indigestie, nu ca ai avea sarcina.intepaturi jos ai probabil pentru ca nu te speli pe maini cand te atingi si putin te-ai iritat sau infectat.nu cred ca te-ai dezvirginat...Stai cumintica si nu te mai masturba, nu e o practica sanatoasa, iti va afecta viata intima mai tarziu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Orgasmul doar cand ma masturbez
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 2problema in legatura cu ciclul
- 6masturbarea deregleaza metabolismul?
- 23masturbarea duce la infertilitate?
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 1Menstruatie neregulata
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 2Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - tratament
- 8Sotia mea prefera sa se masturbeze decat sa faca sex cu mine
- 0Sangerari vaginale
- 1Menstruație neregulata
- 5Masturbare - simt cum sangele zvacneste
- 2Clitoris problematic
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: