Masturbare - simt cum sangele zvacneste

Numai ce m am masturbat si mi s au umfalt labiile foarte tare in special clitorismul ca am apasat pe el sa ma simt foarte bine... iar acum simt cum sangele zvacneste prin labii... destul de tare...
Intrebarea e ca: e o problema ca s au umflat atat de tare clitorismul si de ce simt cum sangele zvacneste ??
Nu ma satur foarte usor... imi trebuie mult tot mai mult... m am oprit ca ma dorea mana... desi eu nu m am saturat... Sunt nimfomana?
Intrebarea e ca: e o problema ca s au umflat atat de tare clitorismul si de ce simt cum sangele zvacneste ??
Nu ma satur foarte usor... imi trebuie mult tot mai mult... m am oprit ca ma dorea mana... desi eu nu m am saturat... Sunt nimfomana?
5 comentarii

Spune si tu citi ani ai , inaltime, statut tau, sa stim cu cine stam de vorba. Eu vad ca ai o suferinta si daca continui tot asa, se va amplifica rau.

Eu am pus niste intrebari personale.. intime pe grupul totul despre sex pentru ca vreau sa mi se raspund strict la intrebarile adresate.
Nu am nevoie sa ma critici si sa mi spui daca am o problema... asa cum spui tu si o alta doamna psiholog... Eu cred ca site ul este pentru cei care cauta raspunsuri la intrebari fara raspuns pentru ei...
Si da masoara ti cuvintele incercand sa intelegi intrebarea... daca nu o intelegi... poti trece mai departe
Nu am nevoie sa ma critici si sa mi spui daca am o problema... asa cum spui tu si o alta doamna psiholog... Eu cred ca site ul este pentru cei care cauta raspunsuri la intrebari fara raspuns pentru ei...
Si da masoara ti cuvintele incercand sa intelegi intrebarea... daca nu o intelegi... poti trece mai departe

Emimma, in general nu este nici o problema, e normal sa se umfle clitorismul cand il stimulezi. Acum, asa pe nevazute, nu am cum sa iti spun sigur. Depide de tine sa iti dai seama daca e ok cat s-a umflat... Daca banuiesti ca nu e in regula, poate ca ar trebui sa consulti un medic.
Esti mai tanara si fara experienta, nu ? Un iubit ai, sau ai avut pana acum ? Daca da, sexul a fost ok, te-a satisfacut ?
Preferi mai mult masturbarea in locul sexului normal ?
Esti mai tanara si fara experienta, nu ? Un iubit ai, sau ai avut pana acum ? Daca da, sexul a fost ok, te-a satisfacut ?
Preferi mai mult masturbarea in locul sexului normal ?

Nu am iubit... si nu am avut nicio relatie sexuala pana acum... ma satisfac singura... atunci cand am nevoie... sunt mai tanara am 20 si ceva de ani...

Vezi ? E important de stiut asta, pentru ca asa se explica ceea ce tu crezi ca e nimfomanie... Nu-ti mai fa probleme. E normal sa nu te saturi si sa vrei tot mai mult, daca esti la o vrasta la care poti avea o viata sexuala, dar nu se intampla. Atunci cind sexul este reprimat la nivel corpului, el se muta la cap. Masturbarea este sex cu capul. E la fel ca si cind ti-ai imagina ca maninci si ca te va hrani. Dar in realitate vei muri de foame. Ca sa te hranesti ai nevoie de hrana adevarata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Masturbarea la femei... aceasta metoda dauneaza organismului in vreun fel?
- 10masturbarea la femei
- 4eliminare urina la masturbare
- 14Masturbare??????????
- 8Masturbarea si sexul
- 6masturbarea deregleaza metabolismul?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 4Excitatie si masturbare (3-4 ori pe zi)
- 2Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - tratament
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 5Masturbare si doar atat de 1 an de zile
- 8Sotia mea prefera sa se masturbeze decat sa faca sex cu mine
- 1Orgasm influentat de masturbare?
- 0Probleme cu orgasmul.
- 1Durere clitorism
- 1Ating zona intima mereu - nimfomana?
- 2Clitoris problematic
- 4Masturbare cu degetul
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana