Stomatologie
Buna ziua. Am 18 ani si tin sa va zic ca acum 2 zile am fost la stomatologul meu pentru o carie. M a trimis sa fac o radiogragie dentara pe partea stanga sus si jos... Acolo erau punctele de interes.
Mi-a zis ca maseaua din partea stanga sus mi o va plomba...iar la maseaua de minte jos trebuie sa ma operez iar pentru 7 zile mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile mi-a zis sa revin. Diagnosticul a fost paradontita parapicala acuta sau ceva de genul... Vreau cateva detalii...iar mama mea nu e de acord cu operatia
Mi-a zis ca maseaua din partea stanga sus mi o va plomba...iar la maseaua de minte jos trebuie sa ma operez iar pentru 7 zile mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile mi-a zis sa revin. Diagnosticul a fost paradontita parapicala acuta sau ceva de genul... Vreau cateva detalii...iar mama mea nu e de acord cu operatia
15 comentarii
Buna ziua,
Fara se vedem radiografia e cam greu sa spunem exact ce aveti.
In foarte multe cazul molarul de minte inferior nu are loc sa erupa complet pe arcada si atunci apar probleme la nivelul dintelui din fata si a tesuturilor din jur. In aceasta situatie este recomandata extractia.
Fara se vedem radiografia e cam greu sa spunem exact ce aveti.
In foarte multe cazul molarul de minte inferior nu are loc sa erupa complet pe arcada si atunci apar probleme la nivelul dintelui din fata si a tesuturilor din jur. In aceasta situatie este recomandata extractia.
Buna ziua,
va rugam atasati ne si noua radiografia aici pentru a va putea spune cu mai multa precizie ce ar fi de facut.
O zi buna!
va rugam atasati ne si noua radiografia aici pentru a va putea spune cu mai multa precizie ce ar fi de facut.
O zi buna!
https://drive.google.com/file/d/1eSvqK28y7KwypcGsAcrFjywkjU4eSLcD/view
Am incercat sa trimit radiografia dar nu mi da voie telefonul
Aceasta este radiografia.
[IMG][/IMG]
[size=8pt]Powered by [URL=http://proinfrastructura.ro/poze.html]API/PUM imgur uploader[/URL][/size]
[IMG][/IMG]
[size=8pt]Powered by [URL=http://proinfrastructura.ro/poze.html]API/PUM imgur uploader[/URL][/size]
https://photos.app.goo.gl/ZJZSoDHfmUuZaKWu1 copiati va rog link-ul acesta pe google si va da radiografia.
Copiati va rog ultimul link pe google si va va da radiografia. M am chinuit un pic
Buna seara,
maselele de minte din aceasta radiografie sunt de scos amandoua, si sus si jos.Recomandarea ce va fost data este cea mai buna cu putinta. In acelasi timp sus mai aveti o masea cu probleme. Mergeti si scoate ti maselele, nua re de ce sa va fie frica, complicatiile aduse de nescoaterea lor pot fi mai mari.
Mult succes!
maselele de minte din aceasta radiografie sunt de scos amandoua, si sus si jos.Recomandarea ce va fost data este cea mai buna cu putinta. In acelasi timp sus mai aveti o masea cu probleme. Mergeti si scoate ti maselele, nua re de ce sa va fie frica, complicatiile aduse de nescoaterea lor pot fi mai mari.
Mult succes!
Mie una nu-mi este frica de operatie sau de scos, ma voi duce dupa tratament, dar mama mea nu este de acord pentru ca mi-a zis ca nu crede asa ceva si ca acei "colti'' de la maseaua de minte trebuie sa pocneasca... Iar stomatologul meu mi-a zis ca molari re minte trebuie operati. Multumesc mult.
Buna dimineata,
medicul stomatolog cu siguranta stie mai bine ce are de facut.
Efectiv nu au loc sa iasa acele masele si nici pozitia lor nu este favorabila pentru a iesi in cavitatea bucala
O zi buna!
medicul stomatolog cu siguranta stie mai bine ce are de facut.
Efectiv nu au loc sa iasa acele masele si nici pozitia lor nu este favorabila pentru a iesi in cavitatea bucala
O zi buna!
Exact asta mi-a zs stomatologul meu. Dar o voi lua si pe ea cu mine sa i se eexplice multumesc. Frumos. O zi frumoasa
Se necesita internare sau ceva? Pot cere o anestezie totala? Pentru ca eu nuu pot suporta seringiile (sunt. cardiaca)
Buna ziua,
Se poate face anestezie generala, dar aceste detalii le veti discuta cu medicul dvs.
Se poate face anestezie generala, dar aceste detalii le veti discuta cu medicul dvs.
Buna ziua,
se poate face anestezie locala sau generala.
Nu este cazul de internare...
O zi buna!
se poate face anestezie locala sau generala.
Nu este cazul de internare...
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 19Operatie masea de minte
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 2Molarii de minte
- 0Extractie masea de minte
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 1Molar de minte spart
- 1Extracție măsea de minte
- 3Extractie masea de minte
- 1Extractie masele de minte
- 3Molar de minte
- 6Durere in zona maselei de minte pe partea stanga
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: