maseaua de minte...
buna seara.am 18 ani si jumatate si am o mica problema cu maseaua de minte(daca pot numi astfel acest tip de problema).in partea stanga, jos ar trebui sa imi iasa maseaua de minte.a iesit doar un coltisor, restul fiind acoperit de gingie.ma doare destul de tare, gingia fiind umflata si moale...exact maseaua de langa ea are o carie, ar putea fi unul dintre factori?in partea dreapta jos am deja 3 sferturi aparute din maseaua de minte, dar nu am avut nicio problema pana acum cu ea.ce as putea face sa imi dispara umflatura?de 3 zile ma tot doare...
4 comentarii
in general molarii de minte dau accidente/incidente la eruptie. Totusi va sfatuiesc sa va tratati dintele cariat, cu cat mai repede cu atat mai bine.
merci frumos de sfat!azi am fost la farmacie si mi s-a spus sa iau amoxicilina 5 zile.o capsula la 6 ore.maine ma duc la dentist:D
Salutare tuturor,
Ma incadrez si eu in categoria persoanelor care au intrebari despre cum evolueaza maseaua de minte.
Cu 2 zile in urma am simtit in partea stanga jos a maxilarului.senzatia de iritare si parca imi creste ceva...e drept ca spatiu mai este pentru inca o masea.insa am o umflatura..si aceea zona e mai mult spre obraz decat spre interiorul gurii.Am dureri de cap, de gat ma doare parca tot corpul.nu pot mesteca sau deschide gura foarte mult...e atat de ciudat...
M-am documentat cat am putut de pe internet...cu sfaturi si pareri...majoritatrea au complicatii...insa eu vreau sa stiu cat timp dureaza cu aproximatie pana imi pot da seama daca totul evolueaza corect cu cresterea maselei(zile, saptamanii)?
Cand creste propriu zis sa apara maseaua (caci ma repet nu am decat o umflatura si senzatia de, , sapargere)??
Ar trebuii sa fiu ingrijorata pentru ca maseaua (umflatura) momentan e orientata mai mult spre obraz?
Va multumesc
Ma incadrez si eu in categoria persoanelor care au intrebari despre cum evolueaza maseaua de minte.
Cu 2 zile in urma am simtit in partea stanga jos a maxilarului.senzatia de iritare si parca imi creste ceva...e drept ca spatiu mai este pentru inca o masea.insa am o umflatura..si aceea zona e mai mult spre obraz decat spre interiorul gurii.Am dureri de cap, de gat ma doare parca tot corpul.nu pot mesteca sau deschide gura foarte mult...e atat de ciudat...
M-am documentat cat am putut de pe internet...cu sfaturi si pareri...majoritatrea au complicatii...insa eu vreau sa stiu cat timp dureaza cu aproximatie pana imi pot da seama daca totul evolueaza corect cu cresterea maselei(zile, saptamanii)?
Cand creste propriu zis sa apara maseaua (caci ma repet nu am decat o umflatura si senzatia de, , sapargere)??
Ar trebuii sa fiu ingrijorata pentru ca maseaua (umflatura) momentan e orientata mai mult spre obraz?
Va multumesc
buna ma numesc diana si vreau sa stiu daca masraua de minte afecteaza maxilarul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 6La radiografie mai aparea o masea, dar mie inca nu mi-a iesit
- 7plomba dureroasa
- 2Carie masea de minte
- 4maseaua de minte cariata
- 1Molarul de minte
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 3Incizie masea de minte
- 0extractie masea minte
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 0durere la cald molar de minte fara nerv
- 1Masea de minte rupta
- 10Extractie Masele de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 1Masea de minte
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: