Maseaua de minte, pe zi ce trece nu am mai putut deschide gura

27-05-2019
TALPOS IOANA MONICA
Nu este medic/terapeut
TALPOS IOANA MONICA
Buna seara.de cateva luni a incept sa imi iasa maseaua de minte dar in acelas timp si dureri de maxilar. Nefiind in tara nu am avut cum ajunge la dentist. Problema este ca pe zi ce trece nu am mai putut deschide gura.am ajuns in acel punct ca o deschid maxim 2 cm.nu glumesc deloc.sunt deja foarte speriata si deabea in luna iulie voi ajunge in tara. Cum ar putea sa se faca extractia daca nu pot deschide gura? Bineinteles ca nici anestestezie nu se poate face. Sunt extrem de speriata.exista soluti sa fie scoasa?
3 comentarii
0
27-05-2019, ora 10:05
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Ar trebui sa faceti exercitii de inchidere si deschidere a gurii pentru a relaxa muschiul care s-a contractat.
Puteti lua si antiinflamatorii.
0
27-05-2019, ora 21:02
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Exista variante sa vi se faca anestezie, uneori tegumentar. Cu anestezie va va fi mai usor sa deschideti gura. Inainte de extractie veti merge la o consultatie si va decide medicul dumeavoastra ce tratament va va fi necesar inainte de interventie. Numai bine!
0
28-05-2019, ora 13:25
TALPOS IOANA MONICA
Nu este medic/terapeut
TALPOS IOANA MONICA
Va multumesc...m.am mai linistit putin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  •