Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti
Buna ziua!
Fiica mea urmeaza sa isi scoata o masea de minte care nu a erupt. Am programat-o pentru extractie saptamana viitoare, la clinica Prestige Dental Care.
Pentru ca am citit tot felul de povesti de groaza despre extractia molarilor de minte inclusi, am cautat opinii despre medicii de la aceasta clinica cu Google dar nu am gasit nimic. Mie mi-a placut medicul cu care am discutat, insa alte pareri ar fi mai mult decat binevenite.
Multumesc frumos!
Fiica mea urmeaza sa isi scoata o masea de minte care nu a erupt. Am programat-o pentru extractie saptamana viitoare, la clinica Prestige Dental Care.
Pentru ca am citit tot felul de povesti de groaza despre extractia molarilor de minte inclusi, am cautat opinii despre medicii de la aceasta clinica cu Google dar nu am gasit nimic. Mie mi-a placut medicul cu care am discutat, insa alte pareri ar fi mai mult decat binevenite.
Multumesc frumos!
3 comentarii
Trebuie scoasa o asemenea masea ? Vad ca nu va lasati deloc, va place riscul inutil ! :)
Din pacate, "google-ul" nu stie tot si informatia gasita trebuie bine filtrata. Extractia maselelor de minte este o interventie mai dificila si trebuie realizata de un medic chirurg (ch oro-maxilo-faciala sau dento-alveolara ). Daca medicul cu care ati discutat are aceasta specializare, lucrurile ar trebui sa fie in regula. Binenteles, mai sunt si alti factori care conteaza.
O adevarata cezariana dentara de extragere a 'fatului' nenascut !
:)
:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 6maseaua de minte de ce nu se trateaza?
- 6La radiografie mai aparea o masea, dar mie inca nu mi-a iesit
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 4maseaua de minte cariata
- 1Molarul de minte
- 0Extractie masea de minte
- 0Masea de minte crescuta 60 la suta - dureri intensitate medie, ocazionale, de mai multe zile
- 0operatie molar 3 inclus
- 0Operatie masea de minte
- 6Durere insuportabila (zona maselei de minte)
- 15Stomatologie
- 3Maseaua de minte, pe zi ce trece nu am mai putut deschide gura
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: