durere masea de minte?
buna seara. de 3 zile ma doare foarte tare partea dreapta jos. am fost la stomatolog si a zis ca e maseaua de minte, mi a dat sa fac o radiografie panoramica, dar inca nu m am dus sa se uite pe ea. totusi mi se pare ciudat ca nu ma doare neaparat in spate, ci mai degraba molarii din fata ei, si simt ca o durere in interior, in osul maxilarului, chiar si in partea dreapta a limbii. e normal? la molarii aceia am plombe puse de 2 luni, dar doctorul mi a spus ca nu sunt probleme, plombele sunt puse bine.este numai maseaua de minte sau mai pot fi si alte cauze? va multumesc
6 comentarii
Se poate da un raspuns doar dupa un consult in cabinet.
Problemele pot fi de la maseaua de minte, dar si de la un alt dinte.
Problemele pot fi de la maseaua de minte, dar si de la un alt dinte.
va rog daca puteti sa trimiteti radiografia pe andrei.aron@medicaltours.ro si o sa va pot da o opinie.Va doresc multa sanatate
Am fost pana acum la stomatolog, mi s-a zis ca e din cauza ca maseaua de minte are radacina pe nervul mandibular, acum durerea a trecut, dar a inceput sa pulseze dintele din fata si sa doara la presiune.
pentru a vedea daca intradevar maseaua de minte comunica cu nervul mandibular, cel mai bine ar fi sa faceti un Computer Tomograf(CT), numai asa puteti fi 100% sigur de acest diagnostic.
Va rog sa imi spuneti ce sa mai fac cu maseaua de minte ca is terorizata de ea de o saptamana.
Sunt gravida in 3 luni si nu pot lua antibiotice, insa am fost la stomatologsi mi-a facut o decapisonare(cred ca asa se numeste) insa ma doare la fel de tare, nu pot sa mananc ca toata partea stanga (maxilar, gat) e inflamata si doare foarte tare si nu stiu cat mai rezist in situtia asta.
Va rog dati-mi o solutie sau ceva.
Sunt gravida in 3 luni si nu pot lua antibiotice, insa am fost la stomatologsi mi-a facut o decapisonare(cred ca asa se numeste) insa ma doare la fel de tare, nu pot sa mananc ca toata partea stanga (maxilar, gat) e inflamata si doare foarte tare si nu stiu cat mai rezist in situtia asta.
Va rog dati-mi o solutie sau ceva.
Buna ziua, am o intrebare daca pot sa primesc un raspuns obiectiv, imi creste o masea de minte in partea dreapta jos, am fost sa imi fac radiografie si din cate am vazut ea a crescut normal doar atinge putin maseaua apropiata. As dori sa stiu cand trebuie sa o extrag?
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5Dorm cu dintii stransi
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 2Masea de minte 2
- 3durere masea insuportabila
- 0Extractie masea de minte
- 2Durere de masea
- 0Operatie masea de minte
- 1Durere dinti insuportabila
- 3Durere de masea
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: