Enigma plombarii

24-02-2014
P1219
Nu este medic/terapeut
P1219
Problema este urmatoarea: mi-a cazut un fragment din molar dupa ce acesta fusese curatat de o carie si pansat (urma sa fie plombat). Acum vorbesc cu mare dificultate pentru ca maseaua este ciobita si imi zgarie limba.

Vreau sa stiu daca este fireasca intamplarea sau macar justificata. Nu aveam vreo carie monumentala, nici ceva iesit din comun si niciun fel de durere si am evitat si contactul cu zona respetiva dupa pansare. Doctorul mi-a explicat ca o sa am nevoie de 3 sedinte pentru plombare. Nu am inteles exact de ce, avand in vedere ca oricum nu parea mare lucru in neregula.

Nu vreau sa pun la indoiala strategia medicului, mai ales ca opinia mea este strict subiectiva si neavizata, dar vreau sa fiu sigura ca nu risc vreo 'minune' in urmatoarele sedinte.


Multumesc!!!
1 comentarii
0
04-03-2014, ora 20:55
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Se poate "ciobi" un perete care a ramas fragil dupa indepartarea tesutului cariat, nu este neintalnit. Dar cred ca cele mai clare lamuriri sunt de la dentistul tau, este posibil sa fie nevoie si de tratament de canal si sa necesite mai multe sedinte tratamentul. Asa ca nu parasi cabinetul nelamurita:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul