Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 11Cat timp se poate tine un pansament cu arsen?
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1dinti plombati
- 0Infectie masea
- 4Plomba temporara si dureri
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 1plomba de masea
- 1Enigma plombarii
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 2Cat costa o plomba?
- 1Durere masea, nerv extras si aplicată plomba
- 1Problema masea cariata
- 6Durere dupa extragere nerv
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: