Soțul îmi reproșază că sunt prea atentă la aspectul meu fizic
Bună seara,
Vă rog să mă ajutați cu un sfat sau o părere referitoare la problema mea:
Sunt căsătorită de 2 ani, îmi iubesc soțul foarte mult, nu l-am înșelat niciodată și nici nu concep așa ceva. El e un om bun, care mă împlinește, însă, de vreo trei săptămâni a inceput să îmi reproșeze că sunt prea atentă la aspectul meu fizic atunci când plec la serviciu, și culmea, la biserică. Spune că atunci când stau acasă sau când ies cu el afară, nu acord aceeași importanță aspectului meu.
Eu mereu am încercat să fiu o pesoană aranjată, dar nu am exagerat niciodată. Consider că mereu am fost "cuminte" în ceea ce privește stilul meu vestimentar și nimic nu s-a schimbat nici acum. Mă aranjez la fel ca de obicei.
Azi mi-a reproșat că mă epilez pe picioare ca să se uite colegii mei la picioarele mele, iar pentru el nu mă obosesc să mă aranjez. Îmi spune că dacă petrec "o oră" ca să mă pregătesc dimneața, pentru serviciu, pentru el ar trebui să acord două ore. Este adevărat că acasă adopt o ținută lejeră, dar mi se pare firesc acest lucru. Nu știu ce să fac și cum să tratez această problemă cu el. Deja, ne certăm zilnic pentru acest subiect. Menționez că mereu a fost gelos, dar în limita normalului, însă acest aspect parcă s-a intensificat de când mi-am schimbat locul de muncă, și lucrăm în aceeași organizație. Vă rog să mă ajutați.
Vă rog să mă ajutați cu un sfat sau o părere referitoare la problema mea:
Sunt căsătorită de 2 ani, îmi iubesc soțul foarte mult, nu l-am înșelat niciodată și nici nu concep așa ceva. El e un om bun, care mă împlinește, însă, de vreo trei săptămâni a inceput să îmi reproșeze că sunt prea atentă la aspectul meu fizic atunci când plec la serviciu, și culmea, la biserică. Spune că atunci când stau acasă sau când ies cu el afară, nu acord aceeași importanță aspectului meu.
Eu mereu am încercat să fiu o pesoană aranjată, dar nu am exagerat niciodată. Consider că mereu am fost "cuminte" în ceea ce privește stilul meu vestimentar și nimic nu s-a schimbat nici acum. Mă aranjez la fel ca de obicei.
Azi mi-a reproșat că mă epilez pe picioare ca să se uite colegii mei la picioarele mele, iar pentru el nu mă obosesc să mă aranjez. Îmi spune că dacă petrec "o oră" ca să mă pregătesc dimneața, pentru serviciu, pentru el ar trebui să acord două ore. Este adevărat că acasă adopt o ținută lejeră, dar mi se pare firesc acest lucru. Nu știu ce să fac și cum să tratez această problemă cu el. Deja, ne certăm zilnic pentru acest subiect. Menționez că mereu a fost gelos, dar în limita normalului, însă acest aspect parcă s-a intensificat de când mi-am schimbat locul de muncă, și lucrăm în aceeași organizație. Vă rog să mă ajutați.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e mult prea gelos
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 6mai are rost relatia noastra?
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 4Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 7mai are rost sa mai traiesc ?
- 6sunt exagerat de gelos si m-am despartit de ea...
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 10Iubita geloasa, sau?
- 19Imi iubesc sotul si copii dar nu stiu cum sa fac fata prolemei
- 12gresesc eu in tot ceea ce fac sau el?
- 2Sunt prea gelos sau am cerinte prea mari?
- 47Nu mai rezist Ajutati'ma va rog! Gelozie
- 2Frica de a suferi
- 4Relatie toxica
- 12Ajutati-ma - sunt extrem de geloasa
- 8Am probleme mari in relatia de cuplu
- 4Sotul meu ma abuzeaza emotional
- 2Gelozie sau dependenta emotionala?
Mai multe informații despre: gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: