Soțul îmi reproșază că sunt prea atentă la aspectul meu fizic

01-08-2022
I need help
Nu este medic/terapeut
I need help
Bună seara,
Vă rog să mă ajutați cu un sfat sau o părere referitoare la problema mea:
Sunt căsătorită de 2 ani, îmi iubesc soțul foarte mult, nu l-am înșelat niciodată și nici nu concep așa ceva. El e un om bun, care mă împlinește, însă, de vreo trei săptămâni a inceput să îmi reproșeze că sunt prea atentă la aspectul meu fizic atunci când plec la serviciu, și culmea, la biserică. Spune că atunci când stau acasă sau când ies cu el afară, nu acord aceeași importanță aspectului meu.
Eu mereu am încercat să fiu o pesoană aranjată, dar nu am exagerat niciodată. Consider că mereu am fost "cuminte" în ceea ce privește stilul meu vestimentar și nimic nu s-a schimbat nici acum. Mă aranjez la fel ca de obicei.
Azi mi-a reproșat că mă epilez pe picioare ca să se uite colegii mei la picioarele mele, iar pentru el nu mă obosesc să mă aranjez. Îmi spune că dacă petrec "o oră" ca să mă pregătesc dimneața, pentru serviciu, pentru el ar trebui să acord două ore. Este adevărat că acasă adopt o ținută lejeră, dar mi se pare firesc acest lucru. Nu știu ce să fac și cum să tratez această problemă cu el. Deja, ne certăm zilnic pentru acest subiect. Menționez că mereu a fost gelos, dar în limita normalului, însă acest aspect parcă s-a intensificat de când mi-am schimbat locul de muncă, și lucrăm în aceeași organizație. Vă rog să mă ajutați.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul