gelozia se poate trata

21-06-2010
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
am devenit foarte geloasa daca stie cineva se vindeca aceasta boala ca altfel nu se poate numi, va rog sa-mi spuna si mie cineva la cine trebuie sa apelez la psiholog, psihoterapeut sau psihiatrie
23 comentarii
0
21-06-2010, ora 17:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Poti apela la un medic homeopat, care pe deasupra este si un bun psiholog!
0
21-06-2010, ora 18:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-nă Lili, draga mea prietenă, Jackie, are dreptate. Puteţi consulta un medic homeopat, pentru că homeopatia beneficiază de un ansamblu de remedii cu specific psihiatric (homeopatia tratează persoana/omul, nu boala în sine, pentru că nu există boli, ci doar bolnavi/oameni).
Gelozia, în cadrul sentimentelor, constituie în mod clar un apetit de posesiune care, din păcate pentru persoana geloasă, denotă un dezechilibru mentalo-psihic care se poate psihosomatiza.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. Puteţi apela şi la un psiholog (d-na Mihaela Săhlean este un psiholog foarte bun, încercaţi să o contactaţi), ca de altfel şi la un psihiatru. Decizia de consultare a unui medic sau a altuia, din fericire, vă aparţine în totalitate!
0
21-06-2010, ora 20:14
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
multumesc foarte mult o sa va urmez sfatul
0
22-06-2010, ora 12:23
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
am fost azi sa caut un homeopat dar nu am avut prea mari sanse, dar m-am programat la un pshiolog merg joi dupa amiaza in orice caz va multumesc ca m-ati indrumat ozi buna incontinuare.
0
22-06-2010, ora 15:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca doresti iti pot recomanda eu un site de homeopatie online, unde vei primi ajutor gratuit din partea unui homeopat foarte bun.Eu mi-am vindecat mai multe afectiuni in acest mod!Trebuie doar sa vrei sa te vindeci!

Te pup Nick! :-*
0
22-06-2010, ora 19:22
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
Normal ca vreau sa ma vindec caci mie imi fac rau singura si sufera si familia pe langa asta, oricine ar vrea sa fie intelegere in casa.Ca sa-sa viata este asa scurta macar de intelegere sa avem parte cu ajutorul lui D-zeu sper sa scap de obsesia asta.
0
22-06-2010, ora 23:50
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
lili pitesti

Ce observ, niste indrumari nu total gresite dar foarte slabe pentru a ajuta pe cineva, De ce nu luam in evidenta alimentatia?sa gasim aceea substanta activa care lipseste.O alimentatie si bauturi pentru a inbunatatii caloriile in corp.Tot e vorba de gelozie, deja este vorba de o boala psihica (nu te speria ca nu esti singura, ci Nick, Jaqueline si ei sunt in situatii extreme de suportat)Aceasta boala psihica care in timp se agraveaza si evualeaza spre anxietate, si apoi se alege cu o suferinta.Aveti grija ce mincati, cautatil pe Germont aici pe forum Romedic.
0
23-06-2010, ora 17:17
Hy!

D-nă Lili, mă bucur că v-aţi programat la psiholog. Viaţa dvs. va lua o turnură pozitivă!
Să fiţi binecuvântată :-)
Cu iubire,
Mr. Nick
.

Jackie, şi eu te pup ;)
Dumnezeu să te binecuvânteze!
Cu iubire profundă,
Mr. Nick
0
24-06-2010, ora 19:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
filipppmariusss, de unde stii tu ca eu si Nick suntem in extreme de nesuportat?Du-te si fa-ti un calmant baiete!!Nici macar nu ne cunosti, sa nu pe mine, asa ca vorbeste din propria ta experienta daca ai chef sa te plimbi prin acest forum.

lili pitesti, am sa-ti las intr-un mesaj privat adresa site-ului de care iti spuneam!Ne vedem si acolo ;).
Numai bine!
0
25-06-2010, ora 15:40
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
lili pitesti, sa imi spui te rog daca ai primit mesajul privat ieri!
0
27-06-2010, ora 21:11
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
Nu am primit nici un mesaj apropo nu am ajuns la psiholog caci nu m-am simtit bine si am ajuns mai degraba la urgenta.Am facut tomograf si mi s-a spus ca am spondiloza verticala si fac si tensiune cefalee nustiu cat de sigur este dar urmez un tratament cu amitriptilina si magne cu b6 dar ma simt mai rau, cred ca este cazul sa renunt la toate medicamentele ca nu imi fac bn mi sa mai spus ca am ceva pitici pe creier adica este pe sistem nervos.Asa patesc mereu la schimbare de vreme.o sa incerc sa caut mesajul. Numai bine.
0
28-06-2010, ora 09:54
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
Rectific.
Cand am intrat prima data pe forum am intrat la orl sa vb cu dl dr aveam dureri de cap insupotabile, nu ma intelegeti gresit in mes de mai sus ca am ajuns la urgenta, nu de gelozie doamne fereste de dureri de cap ca nu mai stiam ce medicamente sa iau, si mi-sa spus ca am spondiloza.
0
28-06-2010, ora 14:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mesajul il gasesti la "modificati profilul", dai click acolo si il gasesti.In caz ca nu gasesti, ti-l mai trimit o data, pt ca aici nu am voie sa scriu adresa, este interzis!
0
28-06-2010, ora 23:10
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Lili

Te sfatuiesc sa nu-l citesti, aceste persoane sunt indoctrinate pe alte caii, precum realitatea e altfel nu asa cum o vad alti"Isus ne iubeste".Singurul nostru Dumnezeu este banul nimic altceva, de moment sa nu uitam asta.
0
29-06-2010, ora 00:44
D-nule Filip,

Ce a spus Jackie, citez: " de unde stii tu ca eu si Nick suntem in extreme de nesuportat?Du-te si fa-ti un calmant baiete!! ", este valabil şi pentru mine. Consultaţi medicul psihiatru şi nu mai scrieţi mesaje pe Romedic atunci când afecţiunea dvs. psihotică nu se află sub control farmacologic.
DUMNEZEU este DUMNEZEU, nu banul, şi bineînţeles că ne iubeşte. Dacă pentru dvs. este banul, asta este. Îmi pare foarte rău! Nu sunt deloc îndoctrinat :)
Vă rog frumos să nu vă mai permiteţi să faceţi afirmaţii eronate despre mine. Nu mă aflu în nicio situaţie extremă! Singurul care se află într-o astfel de situaţie sunteţi dvs., nu eu, nici atât Jackie. Nu ne cunoaşteţi suficient de mult pentru a vă permite luxul de a ne face caracterizări, de a ne analiza particularităţi comportamentalo-lingvistice sau de a trage concluzii, şi nu numai. Vă rog frumos! Data viitoare nu vă voi mai ruga să vă ţineţi în frâu raţionamentele scrise, ci voi face reclamaţie la persoana abilitată cu supervizarea forumului. Credeţi-mă pe cuvânt că voi face tot posibilul să se ia măsuri, aşa că încetaţi să mai glosolaliţi.
Mulţumesc pentru înţelegere!

Cu mult respect,
Nick
0
29-06-2010, ora 15:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
filipppmariusss, nu este o noutate ca esti bolnav, o stie tot forumul, mai putin noii veniti.Parerea mea este sa te vindeci si apoi sa stai de vorba cu alte persoane, iti faci rau singur!Cred ca nu iti mai iei tratamentul si ai luat-o pe aratura!
Doamne Nick, parca nu se mai termina odata cu nebunia asta.In loc sa mearga spre bine, mai rau se afunda totul...Off...Ce oameni!
Pupici cu sclipici! :-*
0
29-06-2010, ora 20:07
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Jaquelinne
Nu pot sa demostres ca sunt bolnav, odata ce nu stiu ce diagnostic am de moment(se simte multe greseli pentru a indentifica o boala psihica).Poate ca sunt putin agresiv, dar merita sa fiu cu unele persoane ce isi petrec timpul indrumind alte persoane(noi pe acest topic) pe caile adevarului si nu a vindecarii.Sa lasam"Dumnezeu vindeca"inca se cauta adevarul, nu sa oprit la biblie.
0
29-06-2010, ora 20:10
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Draga Nick
Sa fim putini realisti, doctrine crestine ce nu coencid deloc cu viata de zi, de moment sa vedem de bani sau alta solutie de trai(bunica cultiva porumb, bunicul vinator, etc.)
0
29-06-2010, ora 20:54
Hy!

Jackie, ai dreptate. Ne scufundăm şi încă nu am ajuns la adâncime maximă, ţine cont. Din păcate, iartă-mă că îţi spun, din punctul meu de vedere, adică al unui om care a citit 3 cărţi de psihiatrie clinică şi psihofarmacologie, printre altele, d-nul Filip o ia numai pe arătură, nu şi pe altceva, indiferent dacă-şi administrează sau nu tratamentul neuro-psihiatric. Toate mesajele dânsului conţin şi reliefează NUMAI arătură şi, pe ici colo, sincer, câte-o murătură :)))))
Mai nou, dânsul a intrat într-un cerc vicios - cercul ateiştilor - care i-a pervertit şi puţina credinţă pe care o avea, ca de altfel şi bunul simţ (a scris şi scrie blasfemii la adresa divinităţii şi susţine teoria monetară - banul este cel care ne conduce şi...cam atât, în concepţia d-nului Filip!). Păcat că s-a lăsat influenţat de oamenii care ne-au făcut pe noi nebuni, doar pentru faptul că avem credinţă în Dumnezeu.
Dumnezeu să ne ierte pe toţi.
Pup, Jackie!

P.S. - D-nule Flip, nu mă interesează cine caută "adevărul". ADEVĂRUL a fost găsit de foarte mult timp, pentru că adevărul este DUMNEZEU (El este Calea, Adevărul şi Viaţa). Îmi pare foarte rău că dvs. încă sunteţi la stadiul de căutare.
0
29-06-2010, ora 22:20
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Dragul meu Nick

Imi administrez tratamentul dar dupa alte indicatii(ce nu sunt aplicate in psihiatrie, stai linistit ca vor fi).
Iar despre cercul vicios a ateistilor, eu nu sunt nici cu credinta si nici cu necredinta(astea le las la o parte, nu-mi pierd timpul).Ce este Biblia?E un simplu mit, nu te sfatuiesc sa o urmezi, ajungi acolo de unde ai inceput.
Pe alta parte;O sa intri in invatamint ca profesor de religie(poti sa o predai cum ai preda alta materie)nu sa-ti dedici viata luptei pentru vesnicie sau pentru raiul vesnic(astea ca nimeni ni le crede, nu inteleg cum poti sa le crezi?)
Pe alta parte;ne potrivim ca meseria de profesor, si Eu o sa intru tot in invatamint ca profesor de desen, etc.
0
30-06-2010, ora 14:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
filipppmariusss, avand in vedere boala psihica de care suferi, inteleg ca nu esti deloc atent la ceea ce se vorbeste pe aici!In primul rand eu am trimis-o pe lili la homeopat si nu la biserica, chiar daca si biserica ajuta de cele mai multe ori!Asa ca deschide bine ochii cand citesti si hotaraste-te odata daca esti credincios sau nu?Ca azi esti cu Dumnezeu si maine nu!Daca nu stii de ce boala suferi, mergi baiete la psihiatru sa iti prescrie un tratament adecvat sau sa ti-l schimbe mai degraba, pt ca se pare ca nu isi mai face efectul!Vai, tu in invatamant?!Spune-mi si mie institutia te rog!

"Toate mesajele dânsului conţin şi reliefează NUMAI arătură şi, pe ici colo, sincer, câte-o murătură :))))) "
Nick am ras cu lacrimi la ceea ce ai spui mai sus! :)))))))))))))))))))))))))))))) huh, demult n-am mai ras atat pe-aici...Iti multumesc pt starea de bine care mi-ai transmis-o!!
Te imbratisez tare dragul meu prieten!Pupici cu sclipici! ;-*
0
30-06-2010, ora 14:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca filipppmariusss intra in invatamant, eu ma fac presedinta Romaniei!! :)))))))))))))))))))))))
0
30-06-2010, ora 21:15
Hello!

D-nule Filip, dvs. puteţi întreprinde ce şi cum doriţi, că doar sunteţi liber, însă ar fi indicat să apelaţi la serviciile unui psihiatru. Dacă nu doriţi să fiţi îndrumat de un astfel de medic, măcar consultaţi un medic naturopat.
Intrarea mea în învăţământ nu trebuie să vă preocupe pe dvs. Nu ştiu ce voi preda pentru că, cel puţin deocamdată, nu am niciun post în aria mea de activitatea profesională, cea atestată prin intermediul studiilor universitare, însă, chiar şi aşa, indiferent de ce voi ajunge să predau, eu tot îmi voi dedica viaţa lui Dumnezeu, aşa că nu mai încercaţi să...ştiţi dvs. ce!
Dvs. nu înţelegeţi multe, tocmai de aceea nu mă miră faptul că nu înţelegeţi de ce eu cred în existenţa lui Dumnezeu şi a raiului. Nu-i nimic, este dreptul dvs. de a nu înţelege, crede etc.

Să fiţi binecuvântat cu ce aveţi nevoie şi să vă însănătoşiţi grabnic.
Toate cele bune!
Cu respect.,
Nick

P.S. - Biblia, adică Sfânta Scriptură, nu este niciun mit, ci este Cuvântul lui DUMNEZEU.
P.P.S. - Nu ştiu dacă veţi putea să intraţi în învăţământ, pentru că aveţi problemele pe care le aveţi.
.

Jackie, mă bucur că ţi-am putut transmite starea de bine, exact asta mi-am şi dorit.
Te îmbrăţişez cu multă iubire necondiţionată, suflet minunat.
Pup!
.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul