ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

incisivii si caninii sunt putin mai lati decat i-am avut inainte

09-06-2012
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Ieri m-am intalnit cu tehnicianul caruia i-am spus ca as vrea sa-mi faca dintii putin mai ingusti (incisivii si caninii sunt putin mai lati decat i-am avut inainte), dar mi-a spus ca nu mai poate sa ia din ei ca atunci se va vedea metalul. Lui nu i s-au parut lati, mi-a zis ca dupa ce mi se va acomoda gingia cu ei si muschii fetei nici mie nu mi se vor mai parea lati. Eu inainte am avut ceva spatii intre dinti si trebuia sa faca cumva sa acopere acele spatii.Mi-a spus ca eventual ar putea sa-i lungeasca putin si atunci nu vor mai parea lati( ma tem ca atunci vor arata si mai mari) sau in cel mai rau caz sa-mi faca o scheletata- dar am 30 de ani si nu prea ma incanta ideea.
Momentan mi-a cimentat-o provizoriu, si urmeaza saptamana viitoare sa ma duc sa-i spun ce sa mai modifice la ea. Lucrarea se sprijina pe dintii frontali-5 dinti si pe ultima masea din stanga sus si maseaua din dreapta sus. Deja maseaua din dreapta a inceput sa ma doara, cred ca va trebui sa-mi scot nervul.
Va rog un sfat, daca as putea v-as trimite si niste poze, dar nu pe forum.
Va multumesc!
1 comentarii
0
23-03-2023, ora 00:11
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

Este important să discutați cu medicul dentist care a făcut lucrarea pentru a vă exprima îngrijorările cu privire la aspectul danturii și pentru a evalua dacă există opțiuni pentru a îmbunătăți situația. În cazul în care nu sunteți mulțumit de aspectul actual al lucrării, este posibil să fie nevoie să fie ajustată sau refăcută.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că modificările aduse la lucrarea dentară pot avea anumite limite, mai ales dacă proteza conține metal. Este posibil ca eliminarea unei cantități semnificative de material dentar pentru a face dinții mai subțiri să expună metalul, ceea ce ar putea afecta aspectul general al lucrării.

În ceea ce privește durerile la maseaua de sus, este important să discutați cu medicul dentist pentru a evalua cauza durerii și pentru a determina ce tratament este necesar. În funcție de diagnostic, poate fi necesară extracția nervului sau alte intervenții.

În concluzie, este important să discutați cu medicul dentist pentru a evalua toate opțiunile și pentru a decide cea mai bună cale de acțiune în cazul dvs.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Albirea dinților acasă
  • Obiceiuri care afectează dantura
  • Dinții antimicrobieni printați 3D
  •