Proteze second hand
Voiam sa va aduc la cunoastere ca am vazut o stire zilele trecute la Observator despre proteze second hand cu 50 lei. Din pacate nu este o gluma proasta, asa ceva chiar se intampla in Romania, oamenilor carora nu le-au fost bune protezele tehnicienii le revand protezele si daca nu sunt bune se realizeaza pe masura omului :)
Ca sa va convingeti puteti citi stirea aici pe Antena 1:
--------*
multa sanatate
(*modificat de admin)
Ca sa va convingeti puteti citi stirea aici pe Antena 1:
--------*
multa sanatate
(*modificat de admin)
1 comentarii
Daca oamenii politici care au guvernat sau guverneaza se gandeau putin si la binele romanilor care au mai ramas in aceasta tara acestia isi puteau permite financiar acest lucru dar cum viata a devenit o lupta de supravietuire aceasta piata de second hend a devenit foarte mare si cum numarul cumparatorilor creste de la zi la zi comerciantii nu fac altceva decat sa o acopere cu ofertele lor, si ar mai fi cealalta varianta in spitale dupa o amputare se recomanda anumite proteze sau carja sau carucioare care costa de exemplu un carucior 2000 ron si pe urma til deconteaza casa de asigurari iar in farmacie acelasi carucior poate fi si la 600 ron sau in supermarket 350 ron, tu ce ai prefera? sa dai 2000 ron si sai recuperezi candva (daca ii ai?) sau 350-600 ron.Totul tine de informare si ce iti permiti, uite alt exemplu stiai ca in farmacii un test de sarcina costa minim 10 ron si in supermarketul cu K este 3, 5 ron.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sinuzita maxilara in urma unei lucrari protetice necorespuzatoare
- 6proteza totala cam cat ar costa?
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 4proteza scheletata
- 8proteza dentara fixa - ciobita
- 9mi-au cazut dinti din partea de sus in cativa ani
- 9despre proteza scheletata
- 3Proteza scheletata - infectie gingie si sub lucrare
- 6durere de la proteza fixa
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi
- 1Lucrare dentara
- 33Proteza scheletata
- 3Proteza scheletata
- 1Durere de dinti
- 2Proteza provizorie
- 2Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 2Proteza fixa provizorie maxilar incomoda
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: