Implant dentar + claustrofob
Buna Ziua. Luna urmatoare urmeaza a-mi implanta 8 implanturi. Dar problema mea cea mai mare e ca sufar de clarostofobie si mi-e teama de spatiu inchis. Nu stiu cit ar dura interventia si nu stiu la ce sa ma gindesc sa nu intru in panica. Doresc foarte mult un raspuns de la D-voastra Dl Doctor.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Claustrofobia nu este incurabila; daca v-ati hotarat sa va inserati initial 8 implanturi dentare inseamna ca problema masticatorie sau estetica era cea mai mare problema a dumneavostra si nu teama de spatiu inchis;daca medicul dumneavoastra stomatolog va lua decizia sa insere toate cele 8 implanturi in aceeasi sedinta ar trebui sa dureze in jur de 2 ore;in acest timp ati putea sa va ganditi cum o sa mergeti la un psiholog sa va rezolvati si problema cu claustofobia;nici asta nu ar trebui sa dureze foarte mult; asa cum in stomatologie s-a ajuns si in Romania intr-un final sa fie posibil tratamentul cu implanturi dentare, exista si in psihologie tehnici moderne de psihologie cognitiv-comportamentala-desensibilizare progresiva, conditionare comportamentala, restructurari cognitive, etc.-astfel incat nu mai e nevoie sa se piarda luni de zile pentru a se trata ceva prin intermediul demodatei "psihanaliza".
Buna seara.Ma numesc Bestoiu Nicoleta -Elena si vreau sa va intreb c-am cat ma costa ca sa-mi pun un dinte de portelan ? deoarece mi-a cazut si nu-mi place?
preturile variaza destul de mult de la un oras la altul sau de la un cabinet la altul; cel mai bine e sa sunati la un cabinet sau clinica din orasul in care locuiti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9implanturile si hta
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 9costul unui implant dentar
- 1implant-locul caninului..
- 1Suruburi puse oblic
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 5cand se poate face implantul?
- 2Loc gol langa implant
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 5Ma dor dintii pusi
- 3Lucrare sau implant?
- 1Implanturi dentare
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Problema implant
- 2Proteză pe capse pe implanturi
- 1Migrare molar peste implant
- 1Efecte secundare implanturi
- 2E nevoie de implant?
- 1Implanturi dentare calitate/pret
Mai multe informații despre: implantul dentar claustrofobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: