Lipsa poftei de mancare de peste un an, adenopatii, echimoze, episoade de hemoptizie
Bună seara.După vaccinarea Pfizer din Noiembrie 2021, mi am pierdut complet pofta de mancare.Totul a început cu niște afte, apoi simțeam arsuri la nivelul limbii, adenopatii cervicale, erupții cutanate, vanatai, sange din nas și gat, dureri musculare mai exact în zona antebrațului și a vaselor de sange, dureri de spate groaznice.Am fost la hematolog, unde m a suspectat de o vasculita autoimuna, apoi de lupus.In martie am stat internata 2 săptămâni pentru că mă manca pielea groaznic, mi a dat tratamente cu antihistaminice și s a mai ameliorat din prurit.Mi a dat sa fac un RMN coloana unde s a văzut ca am o spondiloza și un RMN cervical unde apăreau ganglioni numeroși.În urma altor analize mi a ieșit o mononucleoza infecțioasă și un citomegalovirus. M a trimis la Victor Babes la infecțioase, am făcut analize pt HIV, SIDA, Hepatite B și C toate bune..După am fost suspecta de un sindrom Eagle mi a dat sa fac CT mandibula și maxilar. La torace mi a ieșit o bronsiectazie dar nu mi au dat tratament. Am umblat la 6 orl iști pentru un ganglion dureros și ultimul la care am fost la spitalul Militar, mi a făcut 2 biopsii din gat unde ieșise o formă de cancer limfatic.Am fost la oncologie unde rezultatul nu a fost de cancer și de rinofaringita cronica...apoi m am dus la neurolog mi a dat niște analize genetice, pentru boala behcet și analizele sunt neconcludente. Rmn cerebral mi a ieșit bine.La niște analize mi a iesit deficit de Vitamina B12 si Ac folic. Am fost la alt infectinost și mi a spus sa repet ecografia de părți moi sa vad dacă au crescut ganglionii în dimensiune si epstein barr..dansa nu crede ca am avut mononucleoza, a spus ca problema e mai mult de hematolog decât de infectinost.La gastro mi a ieșit analiza de calprotectina marita în rest toate bune. Menționez ca am luat tot felul de vitamine tot nu am pofta de nimic. Și celelalte simptome persista.
3 comentarii
Exudat nazal si faringian ati facut?
Testarea pentru Borellia ati facut?
Testarea pentru toxocara si toxoplasmoza ati facut?
Testarea pentru Borellia ati facut?
Testarea pentru toxocara si toxoplasmoza ati facut?
Bună ziua. Le am făcut pe toate și au ieșit negative cu excepția epstein barr și citomegalovirus.Au ieșit ca le am avut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 6MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 1Nu ma simt bine...nu am pofta de mancare
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Lipsa temporara de pofta de mancare
- 0Lipsa pofta de mancare
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 3Ce este?
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 5Candida bucala, sau ce poate fi?
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Adenopatii cervicale Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare senzatie de arsura in gura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: