Ganglion laterocervical de 8 luni
Buna !in ianuarie intamplator am descoperit un ganglion laterocervical pe partea stanga.Am consutat 3medici, toti mi au zis ca e in regul si ca e de la mononucleoza, ca s ar putea sa ramana asa.Analizele mi au iesit bune, doar limfocitele cu 2%mai mari si mi s a depistat ca am avut o mononucleoza recenta.Problema e ca ganglionul nu a dipsarut e tot acolo, are 1 cm, e mobil, nedureros si cateodata se umfla si cateodata devine mai mic, iar asta imi face numai ganduri negre, ma gandesc la limfom desi ma simt foarte bine.Se mai confrunta cineva cu ganglion persistent ?
7 comentarii
Buna ziua, ce ati rezolvat cu ganglionii, eu sunt la fel, am un ganglion persistent, am luat antibiotic mia scazut un pic, dar tot acolo este. Multa sanatate!
Buna, ganglionii sunt tot acolo si se maresc cand am vreo raceala/infectie. Nu am gasit diagnostic si nici nu am mai cautat
Buna ziua, si eu la fel, tot la medíc si degeaba, intradevar miau scazut, dar tot acolo au ramas. Va multumesc pentru raspuns. O zi Buna si multa sanatate!!
Buna ziua,
Si eu am ganglioni inflamati , care nu se retrag
Am luat si tratament
Ecografii, ct...ganglioni inflamati nespecifici
Am si axilar, inghinal, clavicula, iar cel de la gat ma doare
Sunt foarte speriata
Ma gandesc sa fac biopsie
Multumesc,
Si eu am ganglioni inflamati , care nu se retrag
Am luat si tratament
Ecografii, ct...ganglioni inflamati nespecifici
Am si axilar, inghinal, clavicula, iar cel de la gat ma doare
Sunt foarte speriata
Ma gandesc sa fac biopsie
Multumesc,
Buna seara, si eu am in continuaré ganglionii, miau scazut enorm, ii aveam in 2 cm, dar acum miau scazut la 2 mm, am luat antibiotic odata 6 saptamani, dupa aia alte 2 saptamani, va dati seama cum am fost cu stomacul, dar a dat rezultatele, nu miau gasit ce am, o infectie especifica. Problema ca nu se pot face biopsii daca nu au peste 3 cm, eu am incercat. Acum cand racesc ma dor, mi se maresc(eu am axilari, cervicali) apoi imi scad si asa... Groaznic.. Va doresc multa sanatate si multa rabdare
Da, este groaznica cautarea aceasta
Umblu de la medic la medic
Acum mi a dat flamexin, dar nu simt nicio imbunatatire si mi a mai dat sa fac analizele pt boli autoimune
Le am mai facut si acum 3luni si au iesit bine
Ma gandesc doar la ce este mai rau
Cel de la gat uneori ma doare si il simt asa tare
Pe dumneavoastra va doare?
Umblu de la medic la medic
Acum mi a dat flamexin, dar nu simt nicio imbunatatire si mi a mai dat sa fac analizele pt boli autoimune
Le am mai facut si acum 3luni si au iesit bine
Ma gandesc doar la ce este mai rau
Cel de la gat uneori ma doare si il simt asa tare
Pe dumneavoastra va doare?
Da, ma dor extraordinar. Va las din nou emailul meu si imi scrieti in privat, chiar am mai vorbit cu cineva, a luat legatura cu mine tot despre aceeasi problema si acum dansul e mai bine, eu am urmat anumiti pasi care miau fost de folos, daca doriti va povestesc experienta mea si poate va pot ajuta cu ceva. Emailul meu este petrebabici@gmail.com. Ma numesc Raluca. Multa sanatate...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Noduli la gat proeminenti si nu trec
- 3Ganglion si amigdala umflata, probleme la inghitire.
- 5chist la glanda parotida ce necesita operatie.. parintii nu sunt in tara
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 8Ganglioni inflamati
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 2problema ureche ganglion umflat fara diagnostic
- 3Ganglion sau umflatura sub barbie
- 1Aftă bucală și ganglion inflamat
- 14Ganglioni pe gat si cervicali - limfom Non-Hodgkin
- 0Ce poate fi?
- 6Miros urat ureche si ganglioni imflamati
- 1Ganglion inflamat
- 1Ajutati-ma va rog, ganglion drept marit
- 3Am un ganglion umflat doar pe partea stânga a gatului
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 7Posibil Hiv?
- 0Ganglion submandibular inflamat de 2 luni
Mai multe informații despre: Adenopatii cervicale ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: