in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
Iau Rigevidon de 10 ani si in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare. Dupa ce am nascut am reluat anticonceptionalele dar de atunci slabesc intrunas si nu am pofta de mancare.As vrea sa le schimb deoarece am aflat de la cineva ca aceste pastile sunt foarte tari si de la ele s-ar putea sa fie anemia sau starile aste de oboseala si greturi fara voma cateodata, stari depresive si efectiv nu mai am forta sa fac nimic. Daca puteti sa imi recomandati alte anticonceptionale care sa nu fie asa de tari pt organism v-as fi foarte recunoscatoare. Multumesc.
3 comentarii
Desigur ca exista si pilule "mai slabe", adica cu concentratie mai mica de hormon estrogen, asa cum e novynette de exemplu. Totusi, dupa 10 ani de contraceptive, preferabila este schimbarea metodei si nu inlocuirea unor pilule cu alte pilule.
am inceput sa iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu..aproape termin folia si ink continuu sa sangerez...sangerez f putin dar inchis la culoare.ce sa fac?mi-am facut testul papanicolau si am candida dar doctorita mi-a zis sa folosesc ovulel dupa ce nu mai sangerez..deci ink nu le-am folosit...ce sa fac?
buna ziua.iau rigevidon de 4 luni.este posibil sa-ti scada apetitul sexual de la ele?as dori un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 3Lipsa poftei de mancare!
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 9sa fie anemie?
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 7Fizic sau psihic?
- 1anemia se poate vindeca complet?
- 3Nu am pofta de mancare
- 15palpitati si moleseala
- 0Doctorii nu stiu ce fel de anemie este. Va rog ajutati-ma
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 7anemie prin deficit de b12?
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 6cancer colon
- 0Hipertensiune
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Anemie după donat sange?
- 4Dureri spate, nu-mi pot tine gatul drept, dureriarticulatii, gangli limf submaxilar. Ajutor
Mai multe informații despre: Anemia Lipsa poftei de mancare slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: