Adenopatie cervicala
Buna.
De aproximativ 3 luni am observat aparitia unui ganglion in spatele urechii.La inceput a fost mic dar acuma a crescut in dimensiune si ma doare, nu pot sa dorm cu capul pe partea dreapta pentru ca ma incomodeaza.Am observat ca atunci cand sunt obosita isi mareste dimensiunea si e mai dureros.Am fost la un control ORL si medicul a spus ca e o adenopatie cervicala, nici el nu a fost prea sigur dar mi-a spus ca daca creste in dimensiune si am dureri de cap, ameteli, sangerari nazale sa ma ingrijorez si mi-a prescris niste calmante si antiinflamator.M-am gandit la posibilitatea sa il operez sa il scoata pt ca e inestetic si ma doare.Ce credeti?
Va multumesc!!
De aproximativ 3 luni am observat aparitia unui ganglion in spatele urechii.La inceput a fost mic dar acuma a crescut in dimensiune si ma doare, nu pot sa dorm cu capul pe partea dreapta pentru ca ma incomodeaza.Am observat ca atunci cand sunt obosita isi mareste dimensiunea si e mai dureros.Am fost la un control ORL si medicul a spus ca e o adenopatie cervicala, nici el nu a fost prea sigur dar mi-a spus ca daca creste in dimensiune si am dureri de cap, ameteli, sangerari nazale sa ma ingrijorez si mi-a prescris niste calmante si antiinflamator.M-am gandit la posibilitatea sa il operez sa il scoata pt ca e inestetic si ma doare.Ce credeti?
Va multumesc!!
3 comentarii
La oncolog, ati fost? Stiti sigur ca nu este un ganglion cancerigen? Nu acceptati o astfel de operatie inainte de a fi sigura.
Nu am fost la oncolog, medicul ORL a spus ca pot alege varianta operatiei daca ma deranjeaza.O sa cer parerea si altor medici.Va multumesc pt sfat
Buna ziua! Pentru un diagnostic de certitudine privind natura adenopatiei, eu recomand excizie si examen histopatologic; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Adenopatie laterocervicala dreapta
- 4Adenopatie latero cervicala dreapta
- 6Adenopatie laterocervicala dreapta si durere ureche dreapta
- 3Adenopatii latero-cervicale și deasupra claviculei
- 4Adenopatii laterocervicale si supraclaviculare
- 5Ganglion și bubița roșie deasupra pe piele
- 7Ganglion laterocervical de 8 luni
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 2Ganglioni laterocervicali
- 3Ganglioni laterocervicali gât
- 1Mergeți la medic
- 1Ganglioni mici laterocervicali foarte durerosi
- 3Lipsa poftei de mancare de peste un an, adenopatii, echimoze, episoade de hemoptizie
- 4Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala
Mai multe informații despre: Adenopatii cervicale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: