iritatie pe capul penisului

281 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 9 10 Înainte ›
0
01-05-2010, ora 10:16
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru robertvoroniuc:
Din ce localitate sunteti?
0
01-05-2010, ora 10:17
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru mariu:
Se poate face un examen micologic.
0
01-05-2010, ora 23:10
cioby_d
Nu este medic/terapeut
cioby_d
sunt din mangalia domnule doctor ma puteti ajuta cu ceva la problema care o am?
0
06-05-2010, ora 18:39
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incercati sa-l contactati in Constanta pe domnul dr Nocivin Dan, la Spitalul Militar.
0
06-05-2010, ora 19:46
cioby_d
Nu este medic/terapeut
cioby_d
va multumesk domnu doctor
0
10-05-2010, ora 19:03
ciprian.vigyta
Nu este medic/terapeut
ciprian.vigyta
As dori sa-mi oferiti un sfat daca se poate in legatura cu o pata rosie aparuta in urma cu 2 saptamani pe cap in partea stanga a canalului si persista(nu ma doare deloc de cand a aparut). Am mai avut o iritatie la 2 saptamani dupa primul contact sexual neprotejat la varsta de 17 ani ce era de vreo 3 mm ce era de la canal in jos si ma durea dar a trecut de la sine in vreo 2 sapt dar mi-a ramas semn in acel loc. Nu am mai facut sex neprotejat de atunci. O alta problema ce m-a stanjenit mereu este ca nu pot decalota penisul cand e in stare erecta si nu stiu ce sa fac sa rezolv odata problema asta, desi am inteles ca se fac interventii chirurgicale si se poate rezolva usor. Student Iasi
0
16-05-2010, ora 11:36
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un consult urologic.
0
26-05-2010, ora 17:06
marian2719
Nu este medic/terapeut
marian2719
am si eu o iritati a penisului si a venit dupa un contact sexual.prietena mea ia anticonceptionale pentru reglarea ciclului.iritatia a venit din cauza asta?
0
27-05-2010, ora 00:26
kosmyn
Nu este medic/terapeut
kosmyn
buna ziua
am si eu o problema, mi-a aparut de cateva zile o iritatie pe preput in partea dreapta, partea de jos! am observato in urma unui act sexual cu prietena mea care mentionez k e fidela si suntem impreuna de 2 ani!am o senzatie de mancarime si pare k are o culoare rosie k la o iritaie.nu stiu ce ar putea fi si cu ce ar treb sa ma dau sa imi dispara senzatia!va rog sa imi recomandati si mie un unguent ceva! daca ar fi o iritatie nu cred k ar persista mai mult de o zi, doua!
va multumesc
0
28-05-2010, ora 12:23
kosmyn
Nu este medic/terapeut
kosmyn
buna ziua
m-am mai documentat putin de pe net si ar parea a fi o candidoza, asta din ce am mai citi si am vazut si niste poze! am in continuare aceleasi senzatii si capul penisului are un aspect alb si pare sa se scurga un lichid!! sunt foarte ingrijorat, va rog sa imi spuneti si mie un tratament, la doctor nu pot ajunge, lucrez si am un prog aiurea rau! va rog sa ma ajutai!
va multumesc
0
05-06-2010, ora 22:53
ionut ionut
Nu este medic/terapeut
ionut ionut
am si eu o mare problema, de dimineata cand m-am trezit si m-am dus la WC sa imi fac nevile(pipi) am observat ca ma durea si este iritat si putin umflat chiar partea pe unde iese lichidul! nu stiu ce sa fac. multumesc anticipat
0
06-06-2010, ora 19:41
pateu
Nu este medic/terapeut
pateu
Buna seara.baiatul meu are o problema. capatul preputului este crapat, la contact sexual il deranjeaja usturimi si la baie la fel.asta ar fi una din probleme, iar ce-a de-a doua.a avut pe penis niste bubite, sau niste negi nu stiu sa spun dar am fost cu el la dermatologie unde ii cauteriza sau criogena totul tinea 2...3..saptamani de unde apareau in alt loc...ce sa mai spun ca parinte esti disperat de fiecare data ii facea in penis injectie calmant.astept de la dv un raspuns si o rezolvare ( a facut trei luni cantastin pt i munitate ) si ia aparut din nou dupa 6 luni pe membru 1 si la baza 2 o seara placuta
0
14-06-2010, ora 19:40
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marian27i9:
Este posibil, mai ales daca si prietena se plange de iritatii sau mancarimi in zona genitala.
0
14-06-2010, ora 19:44
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru kosmyn:
Daca simptomele mai persista, faceti spalaturi de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa calda si apoi aplicati Pimafucort crema, in strat subtire, masand usor pana intra in piele, timp de 7 zile.
Partenera ar trebui sa faca un examen ginecologic.
0
14-06-2010, ora 19:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ionut ionut::
Mergeti la un medic dermatolog.
0
14-06-2010, ora 19:59
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru pateu:
Si eu sunt adeptul electrocauterizarii negilor genitali.
Faptul ca apareau alti negi in alte locuri, este normal, deoarece in momentul cauterizarii, acei negi puteau avea dimensiuni microscopice, iar in urmatoarele 2-3 saptamani deveneau vizibili.
In privinta crapaturilor de pe preput, este posibil sa fie o problema si cu partenera, insa cel mai frecvent aceste crapaturi apar in urma contactelor sexuale pe un vagin insuficient lubrefiat.
0
30-06-2010, ora 04:05
cristian8921
Nu este medic/terapeut
cristian8921
am si eu o problema va rog mult, am observat ca a inceput sa mi se decojeasca capul penisului si coaja este alba...ultimul act sexual este neprotejat, am 21 de ani..sunt sanse sa am vro boala?e grav??ce pot face??
0
01-07-2010, ora 07:23
infinity3d
Nu este medic/terapeut
infinity3d
buna ziua, am si eu o intrebare miau aparut niste pete rosii, bubite mici in urma cu 2 zile; 2, 3 la inceput iar acum sau mai extins, ele au aparut spontan, nam avut contact sexual inainte, nam mancarimi sau usturimi, dar sunt mai ingrijorat, poate fi din cauza la boxeri sau la blugi?va rog fumos dak puteti sa imi lasati si mie un raspuns..pt un eventual tratament..astept domnule doctor raspunsu dumneavoastra.
0
17-07-2010, ora 03:37
daydr3am3r
Nu este medic/terapeut
daydr3am3r
Buna ziua
Am o problema asemanatoare cu a celorlalti.
Mi-au aparut niste pete rosii, asemenatoare unei iritatii care ustura atunci cand ma spal.
Problema e ca aceste pete au aparut a doua zi dupa ce m-am externat din sectia de transplant renal unde am fost itnernat timp de o saptamana pentru o infectie urinara.
Am ajuns acasa si cand am inceput sa ma spal am remarcat petele.
Nu se pune problema de contact sexual in cazul de fata.
Imi puteti da un sfat? Sunt hotarat oricum sa apelez la un medic problema e ca nu sunt sigur la care.
Mi s-a mai intamplat o singura data asa ceva dar s-a dovedit a nu fi o infectie cu transmitere sexuala.
De data asta in schimb sunt prezenta mai multe pete si aparent acestea s-au extins dupa baie.
0
17-07-2010, ora 04:04
daydr3am3r
Nu este medic/terapeut
daydr3am3r
Am uitat sa mentionez ca in perioada internarii am luat, pe langa un antibiotic injectabil al carui nume l-am uitat, ciprinol, pe care il iau in continuare. Cu 3 zile inainte de internare m-am confruntat cu o problema destul de neplacuta (diaree) problema care momentan s-a stabilizat.
Printre medicamenteleprescrise de medic se mai numara si Nistatina care, din cate am remarcat, trateaza infectiile cu Candida Albicans, medicament prescris aparent preventiv. Pana acum nu am luat decat o singura tableta.
0
20-07-2010, ora 18:54
Daywalker
Nu este medic/terapeut
Daywalker
buna ziua..am si eu o problema..nu stiu daca este o iritatie sau o boala doar ca acum vreo 3 zile imi aparuse o pata mica rosie la baza penisului...iar acum s-a extins nu mai este o mica pata.are aproximativ 2 cm aproape 3...am 15 ani si n-am avut relatii sexuale...nu ma mananca nu ma ustura doar ca vreau sa stiu ce este...daca este nevoie sa-mi fac griji...
0
24-07-2010, ora 07:54
nickboy
Nu este medic/terapeut
nickboy
buna Dl.doctor am mai vb cu dvs in trecut si ma plingeam de o candidoza balanaica chiar dvs mi-ati recomandat sa merg la medic insa ca tot romanu am aplecat urechea in stinga si in dreapta si mam tratat cu flucanozol de 150 de mlg si unguent pimafucort si nu am luat mumai o data cred ca din februarie a acestui an am repetat acest tratament de vreo 6-7 ori dar mereu reapare am inceput sa cred ca trebuie sa suparavetuiesc cu aceastaboala nu mai stiu ce sa fac.
0
24-07-2010, ora 16:03
boogddan
Nu este medic/terapeut
boogddan
ziua buna am si io o problema de vreo 2-3 zile mi-au aparut niste bubite rosii in partea stanga chiar unde ii pielita aia ce tine capul penisului chiar in colt uneori ma mananca uneori nu si nu stiuu cu ce sa ma dauu sami treaca is in strainatate si.ii mai nasol am canesten oare ii bun.?si cum sal folosesc decate ori astept rasp multumesc.
0
06-08-2010, ora 16:13
crysty24
Nu este medic/terapeut
crysty24
buna ziiua ma numesc cristi am 24 ani sunt nou pe acest forum, as avea o mica intrebare, de ceva timp mia aparut o iritatie pe capu penisului si pe langa aceasta iritatie, degaja si un miros foarte urat mai exact de vreo 3-4 luni, la inceput imi aparuse o roseata pe penis in acelasi timp si mirosul ciudat dupa care imi trecuse roseata dar ramasese mirosul iar de 2 zile a aparut niste bubite rosi as vrea sa imi spuneti daca e vorba despre o candidoza sau safi din cauza prezervativului, mentionez ca am o vita sexuala activa cu prietena mea dar facem sex protejat pentru a evita o sarcina nedorita
0
06-08-2010, ora 16:16
crysty24
Nu este medic/terapeut
crysty24
astept raspuns va multumesc
0
08-08-2010, ora 01:05
boogddan
Nu este medic/terapeut
boogddan
cristi si io am avut ca si tine si am folosit canesten mi-a fost de folos incearca si tu te speli bine pe penis si te dai dimineata si seara da nu uita sa te speli si sa te stergi cu un prosop curat si freci crema pana intra in piele o sai treaca si nu fa sex cu pretena pana iti trece pt ca si io am facut si mi so iritat mai tare si sa umflat mult noroc dami un rasp daca teai vindecat salut
0
06-10-2010, ora 04:31
snkvirus
Nu este medic/terapeut
snkvirus
Salutare si buna seara Am si io o problema cred ca, grava
acu 2 luni am intretinut relati sexuale cu prietena mea...
a 2 si a 3 zi ma mancat urat de tot capul penisului am crez ca nui nimik
dupa 1 sapt a inceput sa mi se micsoreze pielea din jurul capului facand imposibil "sal dau in jos " cand cand nus in reactie nu mai vb cand sunt.. daca incerc mai tare mi se face rana..
si arata ciudat e mielea un pik mai alba inauntru Imi puteti zice daca stiti ce am ???
0
14-10-2010, ora 22:01
gabi_pasaris
Nu este medic/terapeut
gabi_pasaris
Buna ziua d-nul doctor! mi-a aparut si mie acum o zi o iritatie, cred, sub forma de bubite rosii mici pe capul penisului, si ma maninca uneori, la fel si sotia are mincarimi rare in zona vaginului, pot sa mentionez ca primesc la moment tratament cu antibiotice puternice, poate sa fie de la asta?sau poate de la faptul ca dupa contactele sexuale nu prea obisnuiesc sa imi spal penisul?pursisimplu il sterg cu un prosop.va rog sa ma ajutati cu cv opinii, , , ms
0
17-10-2010, ora 18:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cauza poate fi o ciuperca numita candida si se datoreaza tratamentului cu antibiotice.
Cat despre spalat... ar fi bine sa incepeti !
0
17-10-2010, ora 20:19
gabi_pasaris
Nu este medic/terapeut
gabi_pasaris
m-am uitat pe internet sa ma informez ce e aia Candida, am vazut si ceva imagini si nu as spune ca la mine e asa ceva, poate e o iritatie?am citit undeva, ca daca in timpul actului sexual vaginul partenerii nu e destul de lubrifiat pot aparea iritatii, e adevarat?pentru ca ea nu are mincarimi in vagin, ci la baza acestuia, are si ea bubite rosii, Da la mine se pare ca trec deja, erau rosii si mici, apoi s-au facut albe si incep sa dispara numai ca ramin mici pete rosii.deci ce poate sa fie?
Adaugă un comentariu / răspuns
281 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •