bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
Buna ziua.
de ce timp mi-au aparut pe capul penisului bubite de culoarea pielii, nu ma dor, nu se sparg, nu imi provoaca mancarimi. totul este normal. doar pot spune ca sunt inestetice si ridica semne de intrebare.
ce artrebui sa fac? este ceva grav?
de ce timp mi-au aparut pe capul penisului bubite de culoarea pielii, nu ma dor, nu se sparg, nu imi provoaca mancarimi. totul este normal. doar pot spune ca sunt inestetice si ridica semne de intrebare.
ce artrebui sa fac? este ceva grav?
5 comentarii
Unde sunt localizate? Pe marginea externa a glandului (capului)?
Multumesc pentru raspuns. Da pe marginea externa
Se numesc "papule perlate ale penisului" si nu au nicio semnificatie patologica, in concluzie nu trebuiesc tratate.
Buna ziua!
In urma cu 1 saptamana am avut un contact sexual neprotejat.La 1 saptamana au inceput sa imi apara in jur de 10 cosulete mici pe gatu penisului, uneori ma mananca, dar doar cand este cald.Ce credeti ca ar fi? le am de 2 zile si nu stiu ce sa fac:-s.Multumesc anticipat
In urma cu 1 saptamana am avut un contact sexual neprotejat.La 1 saptamana au inceput sa imi apara in jur de 10 cosulete mici pe gatu penisului, uneori ma mananca, dar doar cand este cald.Ce credeti ca ar fi? le am de 2 zile si nu stiu ce sa fac:-s.Multumesc anticipat
Pana sa aflati ce ar putea fi, spalati zona de doua ori pe zi cu apa simpla si vedeti ce se intampla dupa 3-4 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2brobonite pe penis
- 22am o mare problema
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 5penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
- 16Problema marime penis
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 1Penis stramb
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 4Bubite albe in interiorul preputului
- 7Iritatie penis?
- 2bube penis de 3-4 ani
- 0Problema penis
- 1Problema penis..Va rog am nevoie de un sfat
- 0Capul Penisului cu o ' buba de puroi' nu stiu exact