decalotarea penisului
buna ziua am 17 ani si vreau sa pun o intrebare deoarece mie rusine sa intreb pe alt cineva problema mea este urmatoarea pot decalota penisului in stare fleasca cat si in stare de erectie problema este urmatoarea ca in timp ce l-am decalotat pielea aia sta foarte stransa de parca ar strangula capul nu am mai avut nici un contact sexual pana acum cu vreo fata pot sa o trag la maxim dar ramane ca un cerc care ma strange in jurul penisului acolo fiind pielea de la capatul penisului nedecalotat este ceva normal sau trebuie sa imi fac griji ?
2 comentarii
Decalotarea se face la baieti de mici si daca in timp nu se mai repeta aceasta procedura se ajunge la aceasta problema, asa ca este bine ca atunci cand esti in cada cu apa sa faci macar o decalotare pt ca penisul este un muschi care creste in functie de cat sange este pompat, si care se mareste cum maresti muschii facand sala, iar acel elastic numit si ata in popor ramane aceeasi daca nu este fortata sa se intinda.
m-am gandit si la chestia asta, dar totusi ma temeam sa nu fie ceva multumesc frumos pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am o problema cu penisul...:(
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 7ciudatenii pe penis
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 3nu stiu ce se intampla
- 8Scurgeri din penis
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 1ingrosarea penisului
- 2piele rupta penis ajutor va rog !
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 0furunc pe penis
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 0Par pe penis
- 0Problema la decalotarea penisului
- 3Culoare cap penis
- 0Vena la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Penisul penisul decalotat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: