Un fel de zgârci în pielea penisului
Buna ziua,
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 12rani pe penis... ?!
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 7penis inclinat in partea stanga
- 4va rog mult, astept un sfat
- 5probleme cu penisul...
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 8O mica problema.
- 7Penectomie totala
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 9Penis prea mare
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 0Problema la penis.
- 3Penis rupt?
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 4Ruptura fren
- 2Capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: