Un fel de zgârci în pielea penisului
Buna ziua,
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 12rana penis
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 7boala ciudata de penis
- 281iritatie pe capul penisului
- 291bubite la baza capului penisului
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 27Am probleme cu penisul! Va rog - sfaturile unor doctori!
- 13mancarimi vaginale
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 3Problema penis...
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 0ciuperca pe penis ?
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 10crapaturi rosii care ustura
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 2Probleme cu penisul-decalotarea
- 3Vena umflatura penis
- 2Frenumul
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: