probleme genitale barbat
Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii
Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 3nu stiu ce se intampla
- 3Am niste bubitze albe in zona genitala mai exact sub capui penisului
- 11Textura ciudata la penis
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 4va rog mult, astept un sfat
- 8boli genitale masculine
- 1de ceva timp mi-a aparut o buba la penis care este foarte dureroasa
- 12rana deschisa pe penis
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 4Problema penis 15 ani
- 4bubite ca niste cosuri
- 1problema lovire penis
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 1Frenulum scurt?
- 1Bubite albe pe capul penisului
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
- 3Bubite pe penis
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: