probleme genitale barbat

Buna seara incep prin a ma prezenta : ma numesc florentina si as avea si eu nevoie de un raspuns din partea dvs cu privire la o problema si anume:
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
Prietenului meu de cateva luni i-au aparut aproape de varful penisului mai exact langa pielea penisului niste bubite de marimea unor alunite de culoare alba ca si structura uscate sa ii spunem asa sunt unele langa altele de circumferita 2-3 mm sunt ca doua pete dar sunt albe, in momentul in care se excita penisul acelea se dilata cumva si atunci il ustura ce as putea sa fac in aceaasta privinta, ?
va multumesc
1 comentarii

Sa mergeti la doctorul dermatolog, numai el va poate spune cu exactitate despre ce este vorba. Probabil ca va va recomnda sa va faceti impreuna si un set de analize. Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 23Penis mic sau nu?
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 6o pata alba pe penis
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 3umflatura la baza penisului
- 7penis inclinat in partea stanga
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 4Probleme cu penisul
- 0Problema cu pielea penisului.
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 14Rana mica la varful penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 0Bubiță pe penis
- 0Bubite albe pe penis
- 0Alergie Penis
- 1Mica gaura in ata
- 3Bubite mici albe preput
- 1Bubite pe penis
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: