iritatie pe capul penisului

281 comentarii 1 2 345 ..... 9 10 Înainte ›
0
11-03-2010, ora 10:05
cosmin1981
Nu este medic/terapeut
cosmin1981
Buna ziua,
Am 28 de ani si sunt casatorit, de 2 zile am o problema in sensul ca mi-a aparut pe capul penisului o iitatie, adica pielea e rosie si am mici bubite ca varful de ac.
Sotia mea se plange si ea de mancarimi dar problema e ca a fost la un consult ginecologic cu doua saptamani in urma si toate analizele i-au iest bune.
nu am luat nici antibiotice
De asemenea mentionez ca amandoi suntem fideli.
Credeti ca Advantan ma va ajuta.
Astept cu nerabdare raspunsul dumnevoastra.
Va multumesc.
0
12-03-2010, ora 19:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru catalin_gcc:
Pentru problema de pe limba ar trebui consultat un ORL-ist.
Pentru cealalta problema ar trebui mentinuta igiena locala zilnica.
0
12-03-2010, ora 19:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru cosmin1981:
Ar fi mai indicat Pimafucort.
0
12-03-2010, ora 21:46
yna_Smiley
Nu este medic/terapeut
yna_Smiley
buna seara! scriu in numele prietenului meu, avem o relatie serioasa dar de mai bine de 6 luni ne confruntam cu o problema, i-au aparut niste bubite rosii pe capul penisului, nu are mancarimi ci usoare usturimi, am avult si eu usturimi si mancarimi am mers le doctor si am urmat un tratament cu meclon ovule/crema dupa care au disparut. Nu dureaza mult si reapa tat la mine cat si la el! am facut tratamente nenumarate si cu creme si antibiotice dar distar temporar! ne puteti ajuta?
0
13-03-2010, ora 17:25
cioby_d
Nu este medic/terapeut
cioby_d
buna am 23 de ani si ma numesk robert am facut sex neprotejat cu o tipa akum vreo 3 luni si mi-auaparut niste bubite mici rosii pe cap cat si pe pielea ce acopera capul am fost la doctor si mi-a dat o alifie si niste pastile dar akum tot nu mi-au trecut si pe corona penisului observ ca se umfla usor mai exact partea se face rosie dealungul coronei si am si niste bubite albe mici si partea interesanta e ca ma dor si testiculele ajutatima si pe mine va rog
0
15-03-2010, ora 09:47
cosmin1981
Nu este medic/terapeut
cosmin1981
Va multumesc mult Dl. Doctor pentru promptitudine. O sa incerc ceea ce mi-ati recomandat.
0
15-03-2010, ora 23:22
andrei20andrei
Nu este medic/terapeut
andrei20andrei
am si eu o nelamurire...acum cateva saptamani am avut mici rani pe penis, sub coroana capului(sper ca ma exprim bine) si in loc sa imi treak sa facut acolo ca o iritazie si park sau facut ca niste alunitze mici de piele...nu ma manank si nu ma dor...doar knd le ating cu mana ma ustura putin.ce ar putea fi???multumesc anticipat
0
16-03-2010, ora 15:58
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru yna_Smiley:
Cum va mentineti dvs igiena locala?(cu ce va spalati in zona genitala, de cate ori pe zi, cu ce va spalati intravaginal, cat de des, etc, ).
0
16-03-2010, ora 16:01
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru robertvoroniuc:
Incercati sa spalati capul penisului in fiecare dimineata timp de 3-4 zile cu apa calda, stergeti-l cu un prosop curat, apoi aplicati Advantan crema, in strat subtire, masand bine pana intra in piele.
0
16-03-2010, ora 16:03
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru andrei 20andrei:
Posibil sa fi facut niste negi genitali. Este bine sa te examineze un dermatolog.
0
16-03-2010, ora 16:11
andrei20andrei
Nu este medic/terapeut
andrei20andrei
am mai cautat pe net..si nu seamana deloc cu negii genitali...in sf mici punctele ca niste cosuletze dar fara nimik inauntru...si in trei zone sunt putzin mai mari cam jumatate de cenimetru si arata ca o creasta de cucos...dar e f mica ridicatura...
0
16-03-2010, ora 16:31
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca arata ca o creasta de cocos, sigur sunt negi genitali !
0
16-03-2010, ora 16:35
andrei20andrei
Nu este medic/terapeut
andrei20andrei
am intrebato si pe prietena mea dak are ceva de genu si a spus k ea nu are nimik si nu simte nimik...este posibil sa am doar eu...tin sa spun ca mi-au iesit de cand sunt cu ea...
0
16-03-2010, ora 17:05
andrei20andrei
Nu este medic/terapeut
andrei20andrei
app la mine nu seamana de loc cu asta http://dermato-venerologie.ro/wordpress/archives/326 :-??
0
17-03-2010, ora 01:06
Ionica01
Nu este medic/terapeut
Ionica01
Buna ziua am 19 ani si am si eu o problema acum 1-2 luni mi-au aparut niste bubite mici care dupa ceva timp s-au transformat in pete ca un fel de iritatie apoi pe piele mi-au aparut niste taieturi iar cand capul penisului (se facea mare) aveam niste usturimi iar in urma actelor sexuale imi apare o mica rana usturatoare la baza capului penisului am verificat si cu prietena mea si nu are nici un fel de simptome ca ale mele...MENTIONEZ: imi este foarte rusine sa apelez la un dermatolog sau mai stiu eu ce...As vrea sa stiu ce fel de tratament as putea sa urmez si eusi in caz de esuare sa imi spuneti si mie la ce fel de medic trebuie sa apelez si daca la tratamente trebuie reteta de la medicul de familie MULTUMESC Anticipat !!!...Va rog un raspuns cat mai repede daca se poate
0
18-03-2010, ora 17:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cat mai repede la medicul dermatolog!
0
24-03-2010, ora 12:06
4590
Nu este medic/terapeut
4590
buna...am si eu o problema mia aparut pe penis un fel de iritatie niste bubitze rosii dar nu am mancarimi si totul sa intamplat dupa ce am avut un contact sexual cu prietena mea dar ea imi e fidela nu ma inselat niciodata nu nimic si asta sunt sigur si nuj de la ce paote fii...daca ma puteti ajuta va rog
0
24-03-2010, ora 13:43
yna_Smiley
Nu este medic/terapeut
yna_Smiley
de 2 ori pe zi dimineata si seara. flosesc detergent pt igiena intima pe baza de plante
0
24-03-2010, ora 15:05
4590
Nu este medic/terapeut
4590
sigur nu e vreo infectie care sa nu mai dispara? cand ma uit la bubitzele alea ma apuca groaza si mie rusine sa merg la doctor pentru ca mie frica sa nu am cv si sa se ajunga vorba si stiti cum sunt medici dau repede la publicatie si mi se strica imaginea
0
24-03-2010, ora 15:08
pokerstepsdir
Nu este medic/terapeut
pokerstepsdir
Buna ziua. Am o problema destul de delicata. Actuala sotie a fost diagnosticata cu candida acum ceva timp. ne-am tratat amandoi si a trecut. Ultimele teste le-a facut acum cateva zile. candida - inexistent, clamydia la fel si inca destule pe care nu le tin eu minte, toate bune.
Mie imi apar totusi pe gland din cand in cand niste bubite rosii care uneori peste noapte se albesc si provoaca mancarimi uneori doar. Problema cea mai mare este ca nu am sub nici o forma timp sa ajung la un medic. despre ce ar putea fi vorba atata timp cat analizele sotiei sunt foarte bune toate. Vreo iritatie ceva ?
Va multumesc !
0
24-03-2010, ora 15:20
4590
Nu este medic/terapeut
4590
sigur nu e vreo infectie care sa nu mai dispara? cand ma uit la bubitzele alea ma apuca groaza si mie rusine sa merg la doctor pentru ca mie frica sa nu am cv si sa se ajunga vorba si stiti cum sunt medici dau repede la publicatie si mi se strica imaginea
0
29-03-2010, ora 17:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru 4590:
Aveti o parere total eronata in privinta medicilor !!!
Medicul nu are voie sa spuna NIMANUI de ce boala sufera pacientii sai !!
Ati auzit de secretul profesional ????
Stiti ca aveti dreptul prin lege sa dati in judecata un medic care nu a pastrat secretul profesional ?
Nu stiu ce imagine aveti dvs, insa incercati sa stricati imaginea medicilor prin ceea ce afirmati !
Mai bine recunoasteti ca nu doriti sa mergeti la medic decat sa faceti acuzatii nefondate !
0
29-03-2010, ora 17:28
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru yna_Smiley:
Folositi prea des substante antiseptice si va provocati singura candidoze!
0
29-03-2010, ora 17:31
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru pokerstepsdir:
Daca bubitele rosii apar dupa un contact sexual mai prelungit, iar partenera nu a fost suficient de bine lubrefiata, este vorba despre o iritatie
0
09-04-2010, ora 08:31
cosmin1981
Nu este medic/terapeut
cosmin1981
Buna ziua,
Revin cu o problema, acum aproape o luna va scriam urmatorul mesaj:
"Am 28 de ani si sunt casatorit, de 2 zile am o problema in sensul ca mi-a aparut pe capul penisului o iitatie, adica pielea e rosie si am mici bubite ca varful de ac.
Sotia mea se plange si ea de mancarimi dar problema e ca a fost la un consult ginecologic cu doua saptamani in urma si toate analizele i-au iest bune.
nu am luat nici antibiotice
De asemenea mentionez ca amandoi suntem fideli ".
Vreau sa mentionez ca la momentul acela am folosit Advantan, mi-au disparut bubitele dar cam de o saptamana mi-au aparut iara, mai rau este insa ca i-au aparut si sotiei mele, bubitele iei sunt mai mari, mai rare si au parca un lichid albicios in interior, i-au aparut pe o parte a labiile exterioare, ca atunci cand creste parul. Amandoi avem un disconfort crescut si mancarimi foarte mari.
Ce am putea face?
Sa fie ceva contagios?
Asteptam cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Va multmim anticipat.
0
11-04-2010, ora 11:01
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca este momentul sa mergeti amandoi la un consult dermatologic!
0
19-04-2010, ora 20:37
mariu
Nu este medic/terapeut
mariu
Buna seara, acum 2 zile mi-a aparut la baza preputului si pe gland multe punctulete rosii si acum sunt albicioase si cu mincarimi cind si cind si au un miros urit nu ustura,. am avut contact sexual doar cu prietena mea care imi este fidela, ea nu are nici o simptoma de mincarimi sau ceva de genu, ce ma ingrijoreaza e faptul k mi-a mai aparut si acum 1 an la interval de 3 -4 luni, pe timpul verii si mi se vindecau repede. 2 zile, dar mi-a fost rusine sa ma duc la doctor, ma spal de trei ori p zi sunt curat de fel. eu ma spal si cu sapun o fi vreo cauza? daca ar fi candidoza trebuie tratament special sau pot sa iau un unguent antimicotic?. cu stima
0
25-04-2010, ora 15:59
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Puteti utiliza Pimafucort crema in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, timp de 7 zile.
0
25-04-2010, ora 17:11
cioby_d
Nu este medic/terapeut
cioby_d
domnule doctor revin cu problema mea am fost deja la 3 dermatologi am luat ketokonazol mam dat cu nidoflor degeaba bubitele continua sa fie corona penisului e tot mai iflamata plus de asta se usuca pielea penisului in cazu in care nu aplic o crema pe penis mai nou mi-au aparut si niste pete albe sub pielea penisului mentionez nu ma mananca nu am scurgerii nimic dar cateodata ma doare capu penisului ajutatima va rog ca nu mai stiu ca nu mai stiu ce sa fac plus de asta am intretinut relatii sexuale cu prietena mea si ea nu are nimik e sanatoasa ce ar putea fii astept un raspuns de la dumneavoastra va multumesc
0
29-04-2010, ora 01:37
mariu
Nu este medic/terapeut
mariu
am folosit travocort timp de 4 zile (acesta mi la prescris farmacista cind a avut prietena mea o iritatie de la un gel intim care era expirat, am sunat la opc si au vb asa de urit !!! dar asta e romania)
au disparut "iritatiile" si mincarimile dar mi se usuca pielea de pe testicole si la incheietura ceva asemanator cu matreata si pe gland cam la fel dar foarte putin vizibil. sa fie tinea cumva? dupa ce a aparut pielea asta uscata nu am mai folosit travocort, am crezut ca din cauza cremei se intimpla. sa-l mai folosesc in continuare ? pe prospect scrie ca trebuie folosit 2 sapt. la dermatologie se pot face analize care sa indentifice exact care sunt cauzele ?
Adaugă un comentariu / răspuns
281 comentarii 1 2 345 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •