iritatie pe capul penisului
Pentru blondu20:
Probabil ca ai negi genitali !
Tratamentul se face la un cabinet dermatologic.
Probabil ca ai negi genitali !
Tratamentul se face la un cabinet dermatologic.
Pentru rodriguesramon10:
Probabil ca sotia nu s-a vindecat complet de boala care i-a provocat leucoreea! Ar trebui mai faca un examen al secretiei vaginale.
Probabil ca sotia nu s-a vindecat complet de boala care i-a provocat leucoreea! Ar trebui mai faca un examen al secretiei vaginale.
Buna ziua, cam de 4 zile mi-au aparut niste bubite/pete mici si rosii pe capul penisului, nu ma mananca sau sa ma deranjeze in nici un fel, ieri mam masturbat si am observat ca bubitele "au crescut" putin(adica au devenit mai vizibile) insa dupa aproximativ 30-60 min au revnit la forma initiala, mentionez faptul ca nu am intretinut nici un act sexual. As dorii un raspuns cat mai rapid daca se poate.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
Buna ziua, cam de 4 zile mi-au aparut niste bubite mici rosii pe capul penisului, iar dupa aceea a inceput sa se inroseasca tot capul provocand niste mancarimi ingrozitoare.si am o secretie albicioasa.Ce ar trebuie sa fac.AS dori un raspuns cat mai rapid daca se poate. multumesc
Pentru Adrian_90:
Ar fi bine sa te speli pe maini inainte de masturbare si sa speli capul penisului in fiecare dimineata cu apa calda, apoi sa-l stergi cu un prosop curat.
Ar fi bine sa te speli pe maini inainte de masturbare si sa speli capul penisului in fiecare dimineata cu apa calda, apoi sa-l stergi cu un prosop curat.
Buna ziua, sunt nou pe aici, ma confrunt de vreo 2 zile cu o iritatie pe capul penisului sub forma unor bubite rosii si ma mananca in partea stanga a preputului. Mancarimea nu este continua, apare la interval de cateva ore bune, ma mananca putin si dispare senzatia. Initial am crezut ca m-am iritat dar vad ca dupa 2 zile nu mi-a trecut. Am o sotie fidela si am facut tot timpul sex neprotejat Acum vrem sa facem si un bebe...Ce pot sa fac sa-mi treaca?
Buna ziua, cam aceeasi problema o are si prietenul meu dar cu diferenta ca nu are mancarimi si pe langa iritatie i se mai decojeste penisul, urmeaza un tratament cu antibiotic, sa fie aceasta cauza ?
Buna ziua, cam aceeasi problema o are si prietenul meu dar cu diferenta ca nu are mancarimi si pe langa iritatie i se mai decojeste penisul, urmeaza un tratament cu antibiotic, sa fie aceasta cauza ?
buna ziua! am si eu o problema, am ceva pe capul penisuli, mai exact in uretra, sunt ca niste bubite si le-am sesizat in urama cu vreo 2 saptamani!sincer nu imi dau seama da e ceva normal sau chiar e vreo problema pt k nu m-am uitat mai atent inainte sa vad dak erau sau nu.ma gandesc k asa ar trebuii sa arate uretra sau e ceva probleme?mai tin sa spun k am asa mici disconforturi la niveul capului penisului, dar nu stiu dak sunt dureri sau alceva sesizabile cateodata!poate sa ma ajute si pe mine cu ceva raspunsuri??va multumesc
buna ziua, acum 5 zile am fost la doctor cu baietelul meu de un an si patru luni si asistenta fara sa imi dau seama la decalotat. totul a durat 30 de secunde. cel mic plange f tare cand urineaza si ceea ce ma ingrijoreaza este ca preputul este vanat si dupa toaleta reusesc destul de greu sa ii trag pielicica la loc. tot ce mi s-a recomandat sa fac a fost sa ii pun comprese cu rivanol si sa il toaletez in fiecare seara.sunt disperata pt ca am fost cu el la urgenta si doctorul nici macar nu a venit sa il vada. ne-a dat aceleasi indicatii prin telefon. puteti sa ma ajutati cu un sfat?
Pentru dayanara:
Este posibil ca bubitele rosii sa fie de la tratamentul antibiotic.
Este posibil ca bubitele rosii sa fie de la tratamentul antibiotic.
Pentru kosmyn:
Poate fi anatomia normala a uretrei, insa pot fi si negi genitali !
Ar fi recomandat un examen dermatologic, deoarece, in cazul unor negi, exista riscul blocarii uretrei si imposibilitatii de a urina!
Poate fi anatomia normala a uretrei, insa pot fi si negi genitali !
Ar fi recomandat un examen dermatologic, deoarece, in cazul unor negi, exista riscul blocarii uretrei si imposibilitatii de a urina!
Pentru klautudor:
Spalati capul penisului si preputul cu o solutie de bicarbonat de sodiu, o lingurita de bicarbonat la o cana de apa, tamponati cu un prosop uscat, apoi ungeti cu Triderm crema, masand usor sa intre in piele.
Spalati capul penisului si preputul cu o solutie de bicarbonat de sodiu, o lingurita de bicarbonat la o cana de apa, tamponati cu un prosop uscat, apoi ungeti cu Triderm crema, masand usor sa intre in piele.
si alta posibilitate care ar fi ? acum a terminat tratamentul cu antibiotic si i-au disparut insa ma gandesc sa nu fie altceva.
pt Dl Dr
pot sa zic k arata ca niste negi asa, si uneori dau stari de usturime si mici dureri!!!dar as vrea sa va rog sa imi recomandati dv un tratament ceva k nu prea am timp de mers la un dermatolog si momentan stau prost si pe plan financiar!!!ajutati-ma dv cu ceva va rog frumos!! tin sa mentionez k am o relatie stabila si fidela si nu stiu de la ce as fi putut capata aceasta problema?nici prietena mea nu se simpte prea bine, i-au aparut niste chestii asemanatoare in zona genitala, numai k la ea sunt mai mari si pe o suprafata mai intinsa si au aparut spontan in vreo 2 zile au ajuns la marimea actuala!! va rog, ajutati-ma! multumesc!
pot sa zic k arata ca niste negi asa, si uneori dau stari de usturime si mici dureri!!!dar as vrea sa va rog sa imi recomandati dv un tratament ceva k nu prea am timp de mers la un dermatolog si momentan stau prost si pe plan financiar!!!ajutati-ma dv cu ceva va rog frumos!! tin sa mentionez k am o relatie stabila si fidela si nu stiu de la ce as fi putut capata aceasta problema?nici prietena mea nu se simpte prea bine, i-au aparut niste chestii asemanatoare in zona genitala, numai k la ea sunt mai mari si pe o suprafata mai intinsa si au aparut spontan in vreo 2 zile au ajuns la marimea actuala!! va rog, ajutati-ma! multumesc!
din cate am mai citit se pare k dv ati spus bine k sunt negi genitali si chiar exista si in uretra si de aceea va rog din suflet sa imi recomandati un tratament!! va multumesc!
pt Dl DR
astept si eu un raspuns de la dv si va rog din suflet sa imi spuneti si mie un tratament!!! am inteles k pt problema mea cu negii genitali cel mai bun tratament este condyline, dar acesta arde si nu stiu dak e bun si in cazul meu pt k la mine e chiar la partea exterioara a uretrei, adik la intrarea in gaura aceea! va rog din suflet sa ma ajutati si sa imi raspundeti. o zi buna!
astept si eu un raspuns de la dv si va rog din suflet sa imi spuneti si mie un tratament!!! am inteles k pt problema mea cu negii genitali cel mai bun tratament este condyline, dar acesta arde si nu stiu dak e bun si in cazul meu pt k la mine e chiar la partea exterioara a uretrei, adik la intrarea in gaura aceea! va rog din suflet sa ma ajutati si sa imi raspundeti. o zi buna!
Imi pare rau, dar nu va pot ajuta cu un tratament!
Problema este delicata si exista riscul sa faceti un blocaj al uretrei!
Trebuie sa mergeti cat mai repede la un dermatolog!
Problema este delicata si exista riscul sa faceti un blocaj al uretrei!
Trebuie sa mergeti cat mai repede la un dermatolog!
Buna ziua! As dori sa-mi dati un sfat. Ultimul contact sexual a fost acum 8 luni, dar acum 2 seri mi-a aparut o pata rosie pe penis. Acum pielea are un aspect albicios, iar decalotarea este greoaie si usturatoare. Pare sa se cojeasca acum stratul de piele afectat.
Mentionez ca aceasta mi-a aparut exact dupa un tratament de 5 zile cu augmentin si sunt barbat. As dori sa va intreb daca aceasta ar putea fi cauza, ce fel de boala poate fi si daca se poate aplica tratament ambulatoriu?
Mentionez ca aceasta mi-a aparut exact dupa un tratament de 5 zile cu augmentin si sunt barbat. As dori sa va intreb daca aceasta ar putea fi cauza, ce fel de boala poate fi si daca se poate aplica tratament ambulatoriu?
Ati facut o candidoza in urma tratamentului cu Augmentin.
Spalati capul penisului cu o solutie de bicarbonat de sodiu (o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa), de 2 ori pe zi, dimineata si seara, apoi aplicati Pimafucort crema, in strat subtire, masand pana intra in piele, timp de 7 zile.
Spalati capul penisului cu o solutie de bicarbonat de sodiu (o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa), de 2 ori pe zi, dimineata si seara, apoi aplicati Pimafucort crema, in strat subtire, masand pana intra in piele, timp de 7 zile.
Buna ziua!am 19 ani si de cativa ani ma intreb ce o fii cicatricea pe spatele penisului meu, e maricik asa dar mie rusine sa intreb parintii, ati putea sa ma ajutati sami spuneti ce e si din ce cauza?
Cine crezi ca va raspunde la aceasta ghicitoare ???
Daca iti este jena de parinti, intreba un prieten sau un medic.
Daca iti este jena de parinti, intreba un prieten sau un medic.
buna ziua! am si eu o problema...mi-au aparut pe capul penisului, mai concret pe coroana niste puncte albe... am fost la control la dermatolog si mi-a spus ca am condilomatoza, sa urmez un tratament cu condyline. am urmat tratamentul dar acele puncte albe au aparut si parca intr-un numar mai mare...:(( daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat as fi foarte recunoscator. multmesc!
am uitat sa mentionez ca aceste pete care sunt ca niste negi foarte mici le am de vreo 2-3 ani timp in care am urmat 2 tratamente cu condyline. petele au disparut dar la cateva zile dupa ce disparea iritatia din urma tratamentului cu acest condyline reapareau petele, parca intr-un numar mai mare...
am mers la 2 dermatologi care mi-au recomandat acelasi tratament si au spus ca altceva nu exista, dar cu condyline trebuie sa ma vindec.
am inteles ca acesti negi mai pot fi eliminati si prin cauterizare dar exista riscul sa reapara...
daca poate cineva sa-mi dea un sfat, va rog din suflet! multumesc!
am mers la 2 dermatologi care mi-au recomandat acelasi tratament si au spus ca altceva nu exista, dar cu condyline trebuie sa ma vindec.
am inteles ca acesti negi mai pot fi eliminati si prin cauterizare dar exista riscul sa reapara...
daca poate cineva sa-mi dea un sfat, va rog din suflet! multumesc!
buna... as avea si eu o problema cu penisul.De ceva vreme mia iesit pe pielea din prejurul capului penisului (nici nu stiu cum sa le zic) un fel de rani dar problema este ca sa intarit si pielea preputul de nu o mai pot retracta spre baza penisului daca o fac e destul de dureros si abia ce mai trece de acea cred ca sa crapat pielea care de fapt sia pierdut elasticitatea iar pe capul penisului sa format ca un fel de iritatie rosiatica iar zona de piele afectata(preputul) parca iar fi disparut din culoare, si da parca senzatia de atrofiere
Pentru strykexx:
Daca sunt intr-adevar negi, pot fi cauterizati.
Daca sunt intr-adevar negi, pot fi cauterizati.
Pentru nickboy:
Mergi urgent la un dermatolog deoarece ai o balanita!
Mergi urgent la un dermatolog deoarece ai o balanita!
deci sa inteleg ca daca e intr-adevar condilomatoza, se poate trata fara probleme prin cauterizare? adica acesti negi au disparut si dupa tratamentul cu condyline dar au reaparut mai tarziu... prin cauterizare se poate elimina definitiv? multumesc!
Acum catva timp, au inceput sa apara, periodic, dupa decalotare, crapaturi dureroase pe preput. Dispar dupa 2-3 zile. Acum insa au aparut si doua pete rosii simetric amplasate la baza glandului, acolo unde se prinde preputul de gland, care ma mananca teribil.
Desi ma spal zilnic de 2-3 ori pe penis, singura perioada mai lunga cand am scapat de aceste probleme a fost cand am facut nudism cateva zile cu penisul decalotat.
Astept sfaturi si sugestii de la persoane calificate sau "colegi de suferinta"
Desi ma spal zilnic de 2-3 ori pe penis, singura perioada mai lunga cand am scapat de aceste probleme a fost cand am facut nudism cateva zile cu penisul decalotat.
Astept sfaturi si sugestii de la persoane calificate sau "colegi de suferinta"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2niste bubite rosii pe zona preputului
- 4scoarta a penisului
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 8Capul penisului iritat (rosu)
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 13mancarimi vaginale
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 14pete rosii pe penis
- 4roseata si durere in zona penisului
- 2Probleme penis
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 5Penis tare
- 3Capul penisului moale si nu se dilata..
- 4Probleme cu penisul
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 1Probema cu penisul
Mai multe informații despre: Penisul inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: