probleme crestere

Buna ziua. Am 18 ani si am o mare problema. Penisul meu nu am mai crescut de cand sunt mic. Are 10-11cm cand e in erectie si 4-5 cm cand nu e in erectie. Ce pot sa fac sa am si eu un penis normal? Este prea tarziu? Va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat
4 comentarii

ai primit vreu rasp.si eu sunt in aceeasi situatie si am 20 de ani...

Buna ziua. Am 20 ani si am o mare problema. Penisul meu nu am mai crescut de cand sunt mic. Are 10-11cm cand e in erectie si 4-5 cm cand nu e in erectie. Ce pot sa fac sa am si eu un penis normal? Este prea tarziu? Va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat

Ducetiva la un urolog, dar daca aveti aceeasi problema ca mine adica Sindromul Klinefelter ar trebui sa consultati un endocrinolog si asta cat mai curand, daca aveti Sindromu puteti face printrun tratament si o sa ajunga cam la 10 cm in stare normala dar nu mai mult.
Daca nu aveti aceasta problema consultati un Urolog dar mai mult de sa va spuna sa faceti o operatie nu are ce sa faca.
Daca nu aveti aceasta problema consultati un Urolog dar mai mult de sa va spuna sa faceti o operatie nu are ce sa faca.

Livyu17 ce fel de tratament pentru a ajunge la 10?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Marimea penisului
- 69Bubite pe capul penisului
- 16penis mic
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 5-Cosuri- pe penis!
- 3Penis foarte tare
- 7Penectomie totala
- 10secretie culoare alba - penis
- 1penis incovoiat
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 1circumferinta penis
- 0Problema cu decalotare
- 0umflatura penis
- 1Problema urgenta, penis
- 0Probleme endocrine