iritatie pe capul penisului
Buna seara!
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic.
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic.
Parca pielea care acopera capul penisului atunci cand este adunata deasupra capului cand penisul nu este in erectie, este dureroasa.
Buna seara, nu stiu ce se intampla cu penisul meu dar ma ustura ingrozitor capul si e rosu tare, eu am mai avut acum 3 ani sculament, dar am urmat un tratament pe baza de ampicilina si nu am mai avut probleme pana in seara asta. Ce se intampla? Imi poate explica cineva ce pot sa fac sa scap de usturime?
Buna.. Ma numesc Saul si am 17 ani. Nu am inceput viata sexuala si am o problema. Mi-au aparut ca niste bubite pe coroana penisului de culoare alba. Repet ca nu am inceput viata sexuala. Deoarece am vazut pe internet ca toti doctorii zic ca toate bolilie in jurul penisului se transmit prin relatie sexuala. Vreau daca puteti sa imibdati un sfat.. un tratament! Va multumesc!
Buna seara domn doctor. Am oproblema pe corona pienusului par ca niste mergele mici, par albe. de vreo 2 ani nu am dureri nu am mincarimi. ce pot fii?
buna siara domn doctor de 2 ani de zile am pe coroana penisului niste mergele micuti par ca niste cosuri par albe nam mincarime nici durere astept un raspuns dila dumnevoastra va multumesc
Bună ziua!Am 17 ani si de câteva luni îmi tot apar niste pete rosii pe capul penisului si pe preputiu, ele apar si dispar, când apar secretă un fel de lichid galbui spre alb dar de câteva zile mi-au apărut niste bubite foarte mici care secretă un lichid alb, e un fel de iritatie si se întinde pe tot capul penisului, au apărut în urma unei masturbari
Ce pot fac?
Ce pot fac?
buna ziua!am niste bubite rosii pe capul penisului!folosesc clo-ekarzin!dar apare si ceva de culoare alba cateodata!
buna, am si eu o problema de cateva luni pe capul penisului langa canal in partea de jos mi sa albit pielea si in timpul actului sexual mi se crapa pielea aia alba si ma doare as vrea un sfat cum pot vindeca aceasta rana multumesc.
Buna. Am 16 ani si de 3 zile in vârful penislui este roșu și un pic umflat din ce cauză sunt asa??? Am vrio boala?!?
Bună ziua am și eu o problema de ce am penisul creț, ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 41Penis curbat
- 9nu am idee ce este !!!!
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 6probleme cu penisul
- 7penis inclinat in partea stanga
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 4Pisica si m-a musca de capul penisului
- 3Piele alba la baza capului penisului
- 3bubite rosii pe penis
- 3Penis rupt?
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 0Bubite rosii ca o pata
Mai multe informații despre: Penisul inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: