Întrerupere sarcina Medabon
Buna!
Acum câteva zile am făcut o întrerupere de sarcina cu Medabon la recomandare medicului. Sarcina era oprită din evoluție de la 6 săptămâni, eu am fost la control când deja aveam 8 săptămâni. Ce vreau sa spun ca eu după ce am introdus ovulele, la 40-50 de minute au început durerile ( crampe mai exact ) care nu se aseamănă cu cele de menstruație și au durat aproximativ 4 ore pana când s a eliminat, apoi durerile au fost și mai mari, ma lăsau 3-4 minute apoi iar ma luau câte 10 și erau de intensitate maaaare. Durerile le am avut atât de mari aprox 2 zile, astăzi deja m am simțit mai bine, dar la interval de câteva ore bune simt unele înțepături suportabile și sângerările continua dar nu sunt abundente.. diferă de la o persoana la alta. Pana merg la control săptămâna următoare sper sa fie totul ok și sa nu mai am niciun fel de durere.
Acum câteva zile am făcut o întrerupere de sarcina cu Medabon la recomandare medicului. Sarcina era oprită din evoluție de la 6 săptămâni, eu am fost la control când deja aveam 8 săptămâni. Ce vreau sa spun ca eu după ce am introdus ovulele, la 40-50 de minute au început durerile ( crampe mai exact ) care nu se aseamănă cu cele de menstruație și au durat aproximativ 4 ore pana când s a eliminat, apoi durerile au fost și mai mari, ma lăsau 3-4 minute apoi iar ma luau câte 10 și erau de intensitate maaaare. Durerile le am avut atât de mari aprox 2 zile, astăzi deja m am simțit mai bine, dar la interval de câteva ore bune simt unele înțepături suportabile și sângerările continua dar nu sunt abundente.. diferă de la o persoana la alta. Pana merg la control săptămâna următoare sper sa fie totul ok și sa nu mai am niciun fel de durere.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 0Avort medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 0Experienta mea cu Medabon
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 0Post avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 2Avort medicamentos Medabon
- 1Avort medicamentos: Medabon
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
- 1Avort medicamentos-întrebare !!
- 0Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Experienta cu Medabon 13.10.2023
- 0Experienta mea cu medabon
- 3Lipsa sângerări după medabon
- 0Dragele mele avort medicamentos Medabon
- 1Experiența mea cu medabon
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: