Intrebare legata de medicamente
Buna ziua,
Am o intrebare legata de medicamente hai 2. Prima 25mg sau 12, 5 mg de leopnex ar fii echivalentul a 100 mg de Zoloft(sertralina)
Si a 2-a se poate ca daca iau intradevar leponex sa nu fiu schizofrenic. Eu am cate putin din toate, imi rod unghiile am un caracter obsesiv, sunt depresiv si anxios, ma doare capul cand ma gandesc foarte mult la toate lucrurile care mi s-au intamplat.
Am o intrebare legata de medicamente hai 2. Prima 25mg sau 12, 5 mg de leopnex ar fii echivalentul a 100 mg de Zoloft(sertralina)
Si a 2-a se poate ca daca iau intradevar leponex sa nu fiu schizofrenic. Eu am cate putin din toate, imi rod unghiile am un caracter obsesiv, sunt depresiv si anxios, ma doare capul cand ma gandesc foarte mult la toate lucrurile care mi s-au intamplat.
6 comentarii
Leponexul e antipsihotic si Sertralina e antidepresiv. Nu au legatura. Nu poti echivala.
Diagnosticul ti-l pune medicul in functie de ce simptome ai.
Leponexul se da in schizofrenia rezistenta la tratament, deci diagnosticul e posibil sa fie corect.
Diagnosticul ti-l pune medicul in functie de ce simptome ai.
Leponexul se da in schizofrenia rezistenta la tratament, deci diagnosticul e posibil sa fie corect.
Nu mo pus in diagnostic de schizofrenie. La ce va referereati ca acest diagnostic de schizo ar putea fii acela?
O data da. Apoi am fost la un alt medic mai buna ala o zis TOC. Am elemente de bipolaritate, ganduri parazite si obsesive, anxietate si depresie. Gandesc prea mult si nu ma pot oprii. Foarte putin stau doar secunde fara nici un gand in cap si asta nu o pot face tot timpul. Dar n-am halucinatii si alte prostii
Mergeți și faceți o alta evaluare psihiatrica
Nu e cazul. Am primit din mai multe parti confirmare ca nu ar fii dar simptomele sunt foarte similare. Cum ar fii Mind Warp imi fac in mod constient rau gandinduma doar ca nu ma pot opri sa imi retraiesc traumele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 12Tratament cu cipralex
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 2Intrebare Anxiar
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 3Doza maxima lorazepam in tratament cu cinarizina?
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 3Concerta si Risperidona
- 3Gura uscata
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 0Anxietate si atac de panica
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 10Alprazolam si carbamazepina
- 3Medicamente sfaturi - olanzapina teva
- 4Tratament psihiatric
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: