Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj

01-03-2019
Mirodenia3
Nu este medic/terapeut
Mirodenia3
Buna ziua,

Am rugamintea sa imi raspunda DOAR un medic sau psiholog. Nu ma intereseaza si va rog sa va abtineti de la sfaturi neprofesioniste date de alti bolnavi!

Renunt dupa 4 ani de tratamente antidepresive la Seroxat si Xanax cu care dormeam bine in ultimul timp.
Schema este data de medic. Am simptome de sevraj. Plang, nu dorm noaptea, am ganduri negre, sunt iritabila si nu pot sa ma concentrez la munca. Am programare peste 2 saptamani l amedicul meu dar ce poate sa faca? Sa ma puna inapoi pe ele nu mai doresc.
Ce vreau sa stiu este cum pot contracara: insomnia si starea proasta pe care o am acum de la renuntarea la medicamente?
IN cat timp va trece?

Multumesc.
4 comentarii
0
01-03-2019, ora 09:38
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua
Ce doze luați ?
0
01-03-2019, ora 22:29
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Daca vrei sa iti raspunda un psihiatru, atunci du-te la un psihiatru, nu mai intreba pe forum !! Ce, vrei sa-ti dea psihiatrul consultatie online ?
0
04-03-2019, ora 10:22
Dr. Delia Mihalache
Psihiatrie, BRASOV
Dr. Delia Mihalache
Renuntarea la tratament, mai ales atunci cand a fost urmat perioade indelungate, se face treptat. E de asteptat sa aveti aceste simotome daca ati intrerupt brusc tratamentul sau daca scaderea dozelor a fost prea mare intr-un timp prea scurt. Medicul dumneavoastra va va recomanda o schema de interupere in functie de dozajul pe care l-ati avut.
0
04-03-2019, ora 17:30
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ați renunțat dvs. sau la recomandarea medicului? Pentru că medicul trebuia să vă facă o schemă după care să renunțați, nu puteți dintr-o dată.De cât timp ați renunțat?Dacă de scurt timp și ați renunțat din proprie inițiativă, mai bine continuați tratamentul și vorbiți cu medicul când ajungeți la el să vi le reducă treptat.
Ați încercat și cu psihoterapie? Pentru că psihoterapia împreună cu medicația ajută la obținerea unor rezultate mai rapide.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: