Tulburarea bipolara si durerea de cap
Buna ziua, in urma cu 6 ani am avut un episod de tulburare bipolara si m-am tratat constant cu Seroquel pina acum 7 luni cind dupa o vizita la medicul meu s-a renuntat le el si am trecut pe quetiapina.Problema mea este ca de 1an si 3luni m-am pricopsit cu niste dureri de cap foarte persistente pe partea dreapta a capului, , ma mai durea capul dar rar si inainte dar dupa ce luam cite o pastila de Nurofen sau Doreta durerile dispareau.In luna iunie a anului trecut din cauza acestor dureri am vizitat medicul psihiatru la care ma tratez si mi-a recomandat un RMN, analize de singe, vizita la medic neurolog, , vizita la medic oftamolog.Am facut examenul RMN totul a iesit bine mai putin glanda hipofiza putin marita nimic de speriat dupa vizita la medicul endocrinolog care de altfel mi-a recomandat un set complet de analize, lucru care l-am facut, au iesit toate in parametrii astfel ca medicul nu mi-a dat nici un tratament.O intrebare am si eu, , durerile de cap pe care le am pot sa apara si de la ingerarea indelungata a medicamentelor pt tab ???sau orice alta explicatie este binevenita.
2 comentarii
Seroquel / quetiapina = acelasi lucru seroquelle este brandul, iar quetiapina este substanta medicamentoasa folosita de brand.
apropos de dureri de cap, cat de intensa este durerea ? si doi, incearca sa urmaresti in ce situatii iti apare aceasta durere (daca poti). spre exemplu iti apare cand faci efort mental, cand te enervezi, sau din senin, eventual alte cauze ?
apropos de dureri de cap, cat de intensa este durerea ? si doi, incearca sa urmaresti in ce situatii iti apare aceasta durere (daca poti). spre exemplu iti apare cand faci efort mental, cand te enervezi, sau din senin, eventual alte cauze ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 13greturi, balonari
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 0dureri cumplite de cap
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 15Dureri de cap
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0nas infundat si dureri de cap
- 2dureri de cap, nas si gat
- 22dureri de cap
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 18Senzatie ciudata
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 3Caut fata cu probleme asemănătoare
- 5Anxietate
- 7Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
Mai multe informații despre: Durerea de cap Tulburarea bipolara medicamente psihiatrice durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: