Intrebare: m-am apucat de fumat, stare generala de rau, ameteala, greata si tremurat
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Am 19 ani si recent ( cateva zile) am decis sa ma apuc de fumat. Problema este ca am constant o stare generala de rau asociata cu ameteala, greata si tremurat. As vrea sa stiu daca este normala in prima faza si daca aceasta senzatie trece vreodata. Intreb si pentru ca nu am auzit pana acum la nimeni aceste simptome. Va multumesc.
2 comentarii
Bună seara
Contează mai puțin ce simt alții în legătură cu fumatul, contează ce simțiți dumneavoastră.
Nu cumva asa sa întâmplat și cu fumatul? V-ați apucat pentru ca o fac alții?
Reacțiile pe care le aveți arată că fumatul va face rău și ca ar fi cazul sa renunțați la el până nu se instalează dependența.
Contează mai puțin ce simt alții în legătură cu fumatul, contează ce simțiți dumneavoastră.
Nu cumva asa sa întâmplat și cu fumatul? V-ați apucat pentru ca o fac alții?
Reacțiile pe care le aveți arată că fumatul va face rău și ca ar fi cazul sa renunțați la el până nu se instalează dependența.
Ai un mare avantaj față de ceilalți faptul că după ce fumezi ai o stare de rău. Organismul te atenționează că îi dai ceva ce nu-i face bine. Așa cum ți-a spus și colegul meu, e mai bine să renunți acum, pentru că sunt mulți ce și-ar dori să se lase și nu mai pot. Fumatul ca și alte droguri dă dependență și-ți trebuie multă voință și ajutor specializat să poți renunța mai târziu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bronsiectazii, emfizem pulmonar bulos bilateral
- 10ce sa cred?
- 5durere de stomac dimineatza
- 3tuse tabacica?.
- 5Erectie slaba si fumatul
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 168despre flegma
- 6fumatul = cancer de plamani?
- 4am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
- 5nas infundat, fumat...
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 2Dureri cand respir, raguseala mereu (sunt fumatoare)
- 3alergie la fumat
- 2fumatul la diabetici
- 1Am gatul inflamat!!
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 2E periculos sa te lasi deodata de fumat?
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
Mai multe informații despre: Fumatul riscurile fumatului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: