Raceala, tuse seaca, fumat...
buna sunt wendy si am 17 ani.am si eu o mare problema:acum o luna am racit(nimic grav), am stat vreo 3 zile asa si apoi am luat niste fervex cu ceai si gata.de 2 saptamani tusesc de mor, la inceput era tuse seaca, si noaptea ma trezeam ca sa-mi fac un ceai si d-astea.tot asa, n-am luat pastile.am stat asa vreo saptamana, si apoi am luat niste tranchisan, septolete si parca am tusit mai tare.de vreo 3-4 zile iau un sirop de tuse si ma simt ceva mai bine.nu ma mai doare-n gat chiar asa, vocea are si ea putin de suferit, dar aparent tusea i seaca si daca tusesc ceva, mai tare si cu "chestie d-aia":|.urat.no...si tata spunea ceva de analize, zicea ceva de o bronhita netratata, din-astea.faza i ca eu fumez, si la un eventula control mi i frica.el nu stie ca fumez.un sfat ceva?s au ce as putea face.tin sa precizez ca de 4 zile nu mai fumez.:| va rog mult.
multumesc anticipat.
multumesc anticipat.
4 comentarii
Incearca sa i-ti prepari simburi de nuca taiati sau rupti cu mina pe care ii pui intr-un borcan si peste ei adaugi miere de albine. Se ia cite 2-3 lingurite de 3-4 ori pe zi fara sa maninci sau sa bei apa dupa ce-i iei( cam 30 de minute). Eu asa am scapat de o tuse urita care nu a cedat la nici un medicament. Multa sanatate! aym
Am uitat sa-ti spun sa te lasi de fumat.Esti tinar si ar fi bine sa ai grija de sanatatea ta pina nu e prea tirziu.
In primul rind tb sa te vada un medic, numai asa vei lua med. potrivit afectiunii tale.
Te rog sa citesti mesajul privat.
Te rog sa citesti mesajul privat.
Inca o reteta simpla si eficienta la tuse care nu mai trece.
Tuse măgărească, tuse uscată, tuse care nu mai trece
Miez de prune uscate
"să iau seminţele de prune şi se scoată miezul din ele şi sa pun în vin până când acestea s-au imbibat în vin şi s-au umflat. Să se mănânce des aceste miezuri. Din vin să se facă şi o supă care să se bea şi omul se va însănătoşi repede » Hildegard von Bingen
40 de mieji de seminţe de prune se pun într-o cană de vin care se astupă cu un capac. Se mănâncă câte 3-6 miezi pe zi. Cu faină de grâu speltă şi ceva din vin se face o supă care se bea caldă. Cura durează 3-6 zile.
Tuse măgărească, tuse uscată, tuse care nu mai trece
Miez de prune uscate
"să iau seminţele de prune şi se scoată miezul din ele şi sa pun în vin până când acestea s-au imbibat în vin şi s-au umflat. Să se mănânce des aceste miezuri. Din vin să se facă şi o supă care să se bea şi omul se va însănătoşi repede » Hildegard von Bingen
40 de mieji de seminţe de prune se pun într-o cană de vin care se astupă cu un capac. Se mănâncă câte 3-6 miezi pe zi. Cu faină de grâu speltă şi ceva din vin se face o supă care se bea caldă. Cura durează 3-6 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme fumat
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 4Astmul si fumatul
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 1tusea tabacica
- 1tuse neproductiva excesiva
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 1raceala puternica
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 1tusesc de o luna jumate, doua
- 1Probleme cu urechea in urma unei raceli
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 0Dieta in raceli si gripe
- 1tuse foarte multa dupa infectie plamani si tratament cefort
- 1Gadilat in gat + tuse seaca
- 2Posibila intoleranta la gris?
Mai multe informații despre: Raceala Tusea Fumatul tusea seaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tusea convulsiva
- Raceala
- Infectiile respiratorii
- Viroza respiratorie
- Tusea convulsiva
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Sevrajul nicotinic
- Răceala la copii
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Tusea nocturnă
- Tuse
- Tuse dureroasă
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: