fumatul, scaun cu sange...

Vărstă:32, hemofilie tip A formă medie.Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex.incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg.intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.Vă mulţumesc.
3 comentarii

Medicamentele pe care le luati nu au nicio legatura cu nicorette.Pt tigari puteti lua.Daca nu ati fost diagnosticat cu hemoroizi ar fi bine sa efectuati o rectoscopie.Despre scaunul cu sange ar fi bine sa-mi spuneti daca are aspect de pacura sau de sange proaspat.

Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?

Vă mulţumesc pt. răspuns.Culoarea scaunului este maro(normală zic eu).Oricum am fost urgenţă şi am făcut un factor 8 intravenos, de atunci a dispărut şi săngele.Această săngerare se poate pune şi din cauza fumatului?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hemoroizi anale sau cancer
- 5renuntare la tutun
- 2hemoroizi, durere si singerare
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 4Probleme cu gatul
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 6prietenul meu nu vrea sa renunte la fumat
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 0Fumatul pasiv dăunează auzului tinerilor (studiu)
- 14Povestea mea a inceput cu opiacee slabute, codeina...
- 8scaun cu sange la sugar
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 6Cum scap de depresie?
- 5usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 1Sangerare
- 0Constipație cu sânge și dureri abdominale
Mai multe informații despre: Fumatul Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: