Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Am 23 de ani, iar din cauza stresului și a lipsei de fericire, și nemulțumirii față de viață deși sunt nefumător mi-am cumpărat un pachet de țigări să îmi mai fac de lucru. Ideea e că am tras din țigară, apoi după ce am ținut o secundă fumul în gură l-am tras în plămâni, și mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani ! De ce apare această durere ? Fumătorii nu o au, e posibil să am eu organismul mai sensibil ? Aștept un răspuns. Mulțumesc !
2 comentarii
Buna seara,
Toți fumătorii se confruntă cu aceasta problema cand incep sa fumeze. Organismul nu este obișnuit să inhaleze acest fum si reacționează. Decat sa suprasolicitati si sa stresati organismul cu acest viitor viciu, consultați un psiholog clinician. Vă va ajuta în privința gandurilor si emoțiilor cu care va confruntați. Prin fumat nu veti deveni mai fericit sau mai multumit de viata. Trebuie să identificați cauza acestor trăiri pe care le aveti si sa lucrați asupra cauzei.
Toți fumătorii se confruntă cu aceasta problema cand incep sa fumeze. Organismul nu este obișnuit să inhaleze acest fum si reacționează. Decat sa suprasolicitati si sa stresati organismul cu acest viitor viciu, consultați un psiholog clinician. Vă va ajuta în privința gandurilor si emoțiilor cu care va confruntați. Prin fumat nu veti deveni mai fericit sau mai multumit de viata. Trebuie să identificați cauza acestor trăiri pe care le aveti si sa lucrați asupra cauzei.
Bună ziua! Tractul dumneavoastră respirator nu este obișnuit cu fumul de țigară care este un iritant local, de aceea ați avut acele simptome. În loc să fumați încercați să vorbiți cu cineva din familie sau cu un prieten despre problemele dumneavoastră, vă va ajuta să priviți altfel lucrurile. Credeți în Dumnezeu, obișnuiți să mergeți la un duhovnic și să vorbiți pur și simplu despre tot ce e greu în viața dumneavoastră, despre greșeli, păcate? Cred că v-ar ajuta mult. Dacă mai aveți nevoie de un sfat vă ajut cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 4heliobacter pylori si fumatul
- 4yasmine si fumatul
- 5Erectie slaba si fumatul
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 11tigara...
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 1Fumatorii prezintă un risc crescut de a dezvolta demenţă
- 0Fumatul pasiv dăunează auzului tinerilor (studiu)
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 1Scuip des
- 1Greata cand fumez
- 0Radiografie pulmonară
Mai multe informații despre: Fumul de tigara Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: