Tratamentul si probleme dentare
Buna, iau de 7 luni tratament cu duloxetina, olanzapina, anxiar, spitomin si dupakine pentru anxietate, atacuri de panica, agorafobie si tulburare de derealuzare si depersonalizare, ideea este ca in aproximativ cateva luni dupa inceperea tratamentului au inceput practic sa mi se strice dintii, acum trebuie sa merg la stomatolog pentru o lucrare dentara, intrebarea este, interfereaza tratamentul cu anestezia dentara sau antibioticele pe care o sa trebuiasca sa le iau?imi este putin frica sa merg sa nu patesc ceva daca iau si tratament si imi face anestezie
5 comentarii
Buna ziua,
Cel mai in masura sa decida este medicul stomatolog care va va trata. Este important sa-i spuneti acestuia care este tratamentul pe care il urmati.
Exista si alte forme de anestezie care nu necesita injectare. Puteti sa cereti pareri de la mai multi stomatologi.
Cel mai in masura sa decida este medicul stomatolog care va va trata. Este important sa-i spuneti acestuia care este tratamentul pe care il urmati.
Exista si alte forme de anestezie care nu necesita injectare. Puteti sa cereti pareri de la mai multi stomatologi.
domnule psiholog, nu ati raspuns la intrebarea principala " interfereaza tratamentul cu anestezia dentara sau antibioticele pe care o sa trebuiasca sa le iau ?" Omul asta vrea sa stie in principal. Dar un medic trebuie a spune dat fiind ca dvs nu aveti cunostinte medicale si deci nu sunteti in masura in a raspunde, de aia nici nu ati raspuns.
Tocmai ce mi-a spus stomatologul sa discut cu medicul psihiatru si pana voi ajunge la el as dori daca se poate sa imi raspunda un medic de pe forum, multumesc
Eu am luat tratament asemanator si am fost sa mi se scoata o masea de minte. Medicul stomatolog a fost nevoit sa imi faca doua anestezii. Nu a prins prima anestezie.
Unele antipsihotice interactioneaza cu antibioticele. Cititi cu atentie prospectul antibioticului si al olanzapinei.
Unele antipsihotice interactioneaza cu antibioticele. Cititi cu atentie prospectul antibioticului si al olanzapinei.
Sper sa intre domnul doctor Catalin Matusa si sa raspunda Dana, dansul raspunde mai des. Cred ca va raspunde sigur maine. Fi prin zona ptr orice eventualitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Paroxetina
- 7tratament xanax si arketis
- 2Tratament pt toc
- 2abuz romparkin
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 30Leponex.
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 7Intrebare despre romparkin
- 0Serlift
- 2De la tratament?
- 3Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
- 0Anxietate si atac de panica
- 5Toc băiat de 15ani
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: