Tratamentul si probleme dentare

21-07-2019
Dana1601
Nu este medic/terapeut
Dana1601
Buna, iau de 7 luni tratament cu duloxetina, olanzapina, anxiar, spitomin si dupakine pentru anxietate, atacuri de panica, agorafobie si tulburare de derealuzare si depersonalizare, ideea este ca in aproximativ cateva luni dupa inceperea tratamentului au inceput practic sa mi se strice dintii, acum trebuie sa merg la stomatolog pentru o lucrare dentara, intrebarea este, interfereaza tratamentul cu anestezia dentara sau antibioticele pe care o sa trebuiasca sa le iau?imi este putin frica sa merg sa nu patesc ceva daca iau si tratament si imi face anestezie
5 comentarii
0
21-07-2019, ora 10:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Cel mai in masura sa decida este medicul stomatolog care va va trata. Este important sa-i spuneti acestuia care este tratamentul pe care il urmati.
Exista si alte forme de anestezie care nu necesita injectare. Puteti sa cereti pareri de la mai multi stomatologi.
0
25-07-2019, ora 23:03
Trolleru
Nu este medic/terapeut
Trolleru
domnule psiholog, nu ati raspuns la intrebarea principala " interfereaza tratamentul cu anestezia dentara sau antibioticele pe care o sa trebuiasca sa le iau ?" Omul asta vrea sa stie in principal. Dar un medic trebuie a spune dat fiind ca dvs nu aveti cunostinte medicale si deci nu sunteti in masura in a raspunde, de aia nici nu ati raspuns.
0
27-07-2019, ora 18:33
Dana1601
Nu este medic/terapeut
Dana1601
Tocmai ce mi-a spus stomatologul sa discut cu medicul psihiatru si pana voi ajunge la el as dori daca se poate sa imi raspunda un medic de pe forum, multumesc
0
29-07-2019, ora 22:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu am luat tratament asemanator si am fost sa mi se scoata o masea de minte. Medicul stomatolog a fost nevoit sa imi faca doua anestezii. Nu a prins prima anestezie.
Unele antipsihotice interactioneaza cu antibioticele. Cititi cu atentie prospectul antibioticului si al olanzapinei.
0
30-07-2019, ora 23:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Sper sa intre domnul doctor Catalin Matusa si sa raspunda Dana, dansul raspunde mai des. Cred ca va raspunde sigur maine. Fi prin zona ptr orice eventualitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: