Intepaturi in piept și durere in spate
Bună ziua,
De aproape 3 săptămâni ma confrunt cu niște intepaturi scurte de 1 secunda în piept de vreo câteva ori pe zi, un disconfort in piept și o durere moderata in spate la nivelul omoplatilor ( dacă apăs zona este dureroasa ).am făcut ekg - ok, radiografie la plămâni- ok, radiografie toracica - ok și radiografie de coloana unde a reieșit o discopatie L5-S1 și rectitudinea coloanei vertebrale.Sufer și de un reflux gastric fiind sub tratament cu Nexium de aproape 3 luni.ce ar fi de făcut ca nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac.multumesc !
De aproape 3 săptămâni ma confrunt cu niște intepaturi scurte de 1 secunda în piept de vreo câteva ori pe zi, un disconfort in piept și o durere moderata in spate la nivelul omoplatilor ( dacă apăs zona este dureroasa ).am făcut ekg - ok, radiografie la plămâni- ok, radiografie toracica - ok și radiografie de coloana unde a reieșit o discopatie L5-S1 și rectitudinea coloanei vertebrale.Sufer și de un reflux gastric fiind sub tratament cu Nexium de aproape 3 luni.ce ar fi de făcut ca nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac.multumesc !
6 comentarii
Buna.
Pot fi somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.
Pot fi somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.
Initial m-am gândit sa nu fie de la esofag, ceva gen esofagita, dar fiind sub tratament cu Nexium cred ca nu ar putea fi vorba. Aceste intepaturi dispar sau intr-o zi chiar nu le am deloc.pe lângă intepaturi mai este si durerea de spate din zona omoplatilor.
Am făcut doua și a ieșit anxietate moderata.
In lipsa unui diagnostic fizic, simptomele sunt somatizari de anxietate.
La cardiologie trebuia sa faceti ekg, ecocardiografie, test Holter.
La cardiologie trebuia sa faceti ekg, ecocardiografie, test Holter.
Ekg am făcut și a fost ok, am facut si o ecocardiografie acum vreo 2 ani care a fost tot ok.test Holter nu am făcut.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in piept
- 4Dureri piept
- 2Înțepături în piept dreapta
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 6Tahicardie sau altceva?
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 2Dureri in capul pieptului
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 3Durere in piept
- 1Durere in piept, senzația de sufocare(ceva în gat) +urticarie
- 1Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
- 1Durere omoplat stang
- 4Durere stern/esofag?
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 2Ințepaturi piept trahee?
- 8Senzație ciudată piept
- 1Probleme Pancreas?
Mai multe informații despre: durerile in piept intepaturi in piept durere omoplat disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: