Durere in piept
Biuna ziua Mi-a apărut o durere in piept am hipertensiune arteriala și iau noliterax și amsi Dorsolombagie cronica acutizata de la ce poate sa fie durerea in piept nu tușesc mă doare și spatele care iradiază an picior drept
3 comentarii
Pentru a ne face o idee daca durerea e de la inima sau nu va rog sa raspundeti la cateva intrebari:
- vasta dvs
- caracterele durerii (din piept):
- de cand a aparut,
- e continua si de aceeasi intensitate sau apare si dispare,
- ce intensitate are de la 1 la 10,
- unde o resimtiti mai exact si pe ce zona,
- apare in repaos sau la efort,
- miscarea si respiratia par sa o agraveze sau nu are legatura cu ele,
- iradiaza undeva?
Durerea de spate+picior e de tip radicular - sciatica - aveti o protruzie discala/hernie de disc. Daca nu se remite mergeti la un neurolog pt reevaluare.
- vasta dvs
- caracterele durerii (din piept):
- de cand a aparut,
- e continua si de aceeasi intensitate sau apare si dispare,
- ce intensitate are de la 1 la 10,
- unde o resimtiti mai exact si pe ce zona,
- apare in repaos sau la efort,
- miscarea si respiratia par sa o agraveze sau nu are legatura cu ele,
- iradiaza undeva?
Durerea de spate+picior e de tip radicular - sciatica - aveti o protruzie discala/hernie de disc. Daca nu se remite mergeti la un neurolog pt reevaluare.
Buna am 48 de ani durerea este exact in piept cînd apăs mă doare osul durerea este cîteodată permanentă am luat doreta și mă lăsat un pic durerea iradiază in spate omoplat sting dintre omoplații cînd mă aplec apare și durere cervicala respirația este normala durerea este și în repaos pentru inima iau noliterax Am și un somn agitat care îmi provoacă și o transpirație la piept mai am și o hernie hiatala prin alunecare și reflux
Aproape sigur nu e durere cardiaca (angina pectorala). Cred ca durerea e legata de cutia toracica, posibil insa sa fie si de la hernia hiatala (ar trebui sa fie legata de mese). Va recomand sa faceti o radiografie toracica sau si mai bine reevaluarea herniei hiatale la un gastroenterolog - care va fi nevoit sa faca diagnosticul diferential al durerii.
De asemenea va recomand sa tineti cat mai bine sub control hipertensiunea. Daca e prost controlata duce la complicatii in timp. Asa ca n-ar strica si un consult cardiologic cu ecografie cardiaca si EKG.
De asemenea va recomand sa tineti cat mai bine sub control hipertensiunea. Daca e prost controlata duce la complicatii in timp. Asa ca n-ar strica si un consult cardiologic cu ecografie cardiaca si EKG.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 5apasare continua si constanta in dreptul inimii...
- 2tuse uscata si dureri in piept
- 3Dureri in piept!
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 0Reflux esofagian
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 1Dureri acute in piept
- 0Dureri i furca pieptului
- 0Dureri in zona toracica
- 6Durere in piept cand ridic greutatea
- 0Oboseala, dureri, iritatii, vene proeminente
- 1Dureri în piept
- 2Dureri de inima
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 2Dureri persistente în piept
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 2Durere în piept inexplicabila
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: Lombalgia cronica nespecifica Durerea in piept durerile in piept lombalgie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: