Intarzierea menstruatiei(nu sunt gravida!)...astept raspuns
Buna!
Am urmat 7 zile din 10 tratament cu ovule Klion d 100 si apoi mi-a venit menstra 27 feb (data la care trebuia sa imi vina)... luna ce tocmai a trecut nu mi-a venit...intrebarea mea este : este o dereglare din cauza ovulelor sau acestea nu au legatura cu intarziarea menstrei?
Mentionez ca am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
Tin cont de toate raspunsurile!
Astept raspuns!
Multumesc anticipat!
Am urmat 7 zile din 10 tratament cu ovule Klion d 100 si apoi mi-a venit menstra 27 feb (data la care trebuia sa imi vina)... luna ce tocmai a trecut nu mi-a venit...intrebarea mea este : este o dereglare din cauza ovulelor sau acestea nu au legatura cu intarziarea menstrei?
Mentionez ca am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
Tin cont de toate raspunsurile!
Astept raspuns!
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Ovulele nu au nici cea mai mica legatura cu intarzierea menstruatiei.
Este vorba despre o dereglare hormonala, chist ovarian sau sarcina.
Sa mai faci un test daca tot nu vine sau, si mai bine, mergi la medic.
Este vorba despre o dereglare hormonala, chist ovarian sau sarcina.
Sa mai faci un test daca tot nu vine sau, si mai bine, mergi la medic.
Sunt intr-o situatie similara cu intarzierea ciclului, numai CA EU nu am luat nici UN fel de pastile.am 22 ani, activa din punct de vedere sexual, ciclu regulat, numai CA ultima menstruatie am avut-o PE 7 februarie si de atunci nimic, numai dureri menstruale, stari de greata si ameteli arsuri uneori, nici UN fel de secretii sau sangerari, doar ft Putin intr-o zi ceva de culoare maron doar cateva picaturi omogene, am facut 7 teste pana acum si sunt negative iar pentru mine este greu SA ajung la un medic ginecolog deoarece sunt in UK si aici te programeaza la GP la saptaluni ddiferenta si nu te trimit la ginecolog daca nu dai ortu' popii, adica daca nu este urgent.iar la privat te trateaza ca pe o bacnota(cel Putin in zona in care locuiesc EU).asta e. din CE am citit PE internet reiese CA ori este o sarcina extrauterina ceea CE sper SA nu fie, sau toata intarzierea SA fie bazata PE sistem nervos, din cauza stresului.oricum AR Fi, bine nu e, si daca stie altcineva SA ma lumineze si PE mine VA rog.imi imaginez CA este greu SA dai UN verdict PE nevazute :) multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 1probleme de menstruatie
- 4Intarziere menstruatie
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 1Menstruatie intarziata
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 2Antiobiotice și menstruație
- 1Întârziere ciclu
- 3Intarziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata
- 0Întârziere menstruație
- 0Aș putea să fiu însărcinată?