Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia

Bună seara,
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
2 comentarii

Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania

Bună ziua!
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 4e posibil sa iau 2 luni fara intrerupere a.c.?
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 1Intarzierea menstruatiei
- 9Menstruatia intarziata
- 0sunt insarcinata???
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Menstruație întârziată
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Sunt insarcinata?
- 0Oare sunt însărcinată???
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: