Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Bună seara,
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
2 comentarii
Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
Bună ziua!
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Menstrutie intarziata
- 4de 4 luni imi astept cuminte menstruatia
- 7gravida sau bolnava?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 1Intârziere menstruatie
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 1Sarcina sau altceva?
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 2Doar Intarzie?
- 1Insarcinata?
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 1Este insarcinata?!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: