prima data cand iau diane 35
am luat 21 zile diane 35 acum sunt in pauza de 7 zile in care in mod normal trebuie sa - mi vina, dar nu mi-a venit desi au trecut 3 zile( prima zi a fost luni) mentionez ca este prima data cand iau diane 35 mai bine zis anticonceptionale.
de ce nu imi vine?
multumesc
de ce nu imi vine?
multumesc
14 comentarii
De obicei vine, chiar daca un pic mai tarziu. Putina rabdare. Daca nu vine de loc (varianta mai rara), incepeti o noua folie dupa 7 zile de pauza. Nu este insa clar de ce luati tocmai Diane 35
de ca am luat diane? de bleaga, pur si simplu am intrat in farmacie siasa pe moment mi-a venit ideea, m-am gandit ca imi va face bine ptr. ten si ptr.o menstruatie mai putin abundenta- probleme pe care le am RECUNOSC CA LE-AM LUAT DUPA CAPUL MEU SI IMI PARE RAU nu am mai avut rabdare sa ma mai duc la medicul meu asta e am gresit dar acum oricum nu mai continuu
dar de ce nu imi vine, nici azi nimic
multumesc ptr.raspuns si sincer mai astept
dar de ce nu imi vine, nici azi nimic
multumesc ptr.raspuns si sincer mai astept
sunt si eu in aceasi situatie am ovare micropolichistice si medicul ginecolog mi-a prescris diane 35 le iau de 2 luni si acum sunt in pauza de 7 zile, problema este ca nu mi-a venit menstruatia am avut in zilele de pauza niste secretii de culoare roz fff putine, mi-am facut test de sarcina si este negativ.azi ar trebui sa incep un nou blister dar nu stiu ce sa fac medicul ginecolog este in concediu,
Buna ziua,
Am avut un neurinom acustic care a fost indepartat chirurgical in proportie de 50% apoi mi s-a aplicat Gamma Knife. As dori sa incep sa folosesc Diane 35, atat pentru acnee cat si contraceptie. Care sunt riscurile utilizarii anticonceptionalelor in aceste conditii?
Multumesc :)
Am avut un neurinom acustic care a fost indepartat chirurgical in proportie de 50% apoi mi s-a aplicat Gamma Knife. As dori sa incep sa folosesc Diane 35, atat pentru acnee cat si contraceptie. Care sunt riscurile utilizarii anticonceptionalelor in aceste conditii?
Multumesc :)
Circumstanţele descrise nu constituie contraindicaţie de a folosi Diane 35.
d-le doctor,
folosesc diane 35 si in cadrul celei de-a doua saptamani, la 2 ore dupa administrarea pilulei am avut diaree.Inteleg ca absorbtia pastilei este afectata.Cum ar trebui sa procedez?mentionez si ca intervalul de 2 ore am avut contact sexual.
folosesc diane 35 si in cadrul celei de-a doua saptamani, la 2 ore dupa administrarea pilulei am avut diaree.Inteleg ca absorbtia pastilei este afectata.Cum ar trebui sa procedez?mentionez si ca intervalul de 2 ore am avut contact sexual.
Daca ati avut cu adevarat diaree, adica scaun apos, atunci exista posibilitatea ca efectul contraceptiv sa scada. Trebuie sa:
-folositi alte metode contraceptive timp de 7 zile dupa episodul de diaree
-faceti un test de sarcina cel mai devreme la 16 zile de la contactul sexual suspect.
-folositi alte metode contraceptive timp de 7 zile dupa episodul de diaree
-faceti un test de sarcina cel mai devreme la 16 zile de la contactul sexual suspect.
daca ati mentionat si testul de sarcina, credeti ca, preventiv as putea lua PILULA DE DUPA?nu de alta, dar nu cred ca ma tine inima sa astept 16 zile sa fac un test care ar putea sa-mi zica si altceva decat am nevoie in acest moment. multumesc mult pentru raspuns.
adica pilula de a doua zi, nu stiu de ce i-am zis altfel.
buna ziua, daca iau diane 35 fara sa am probleme cu acneea sau alte probleme e bun ca si anticonceptional??am inteles ca ar contine multi hormoni ceea ce nu e bine...as putea avea probleme??sunt prea puternice??..nu am facut analize inainte sa le iau...va multumesc
Nu exista diferenţe în ceea ce priveşte gradul de protecţie contraceptivă între Diane 35 şi alte anticoncepţionale cu mai puţini hormoni.
Nici în ceea ce priveşte reacţiile adverse, diferenţele nu sunt notabile. În linii mari, toate anticoncepţionalele au aceleaşi reacţii adverse, dintre care mai redutabile sunt: creşterea incidenţei şi gravităţii infecţiilor genitale, corelarea cu cancerul de col, cancerul de sân, de colon şi de ficat, sterilitatea, dismetabolismele şi accidentele tromboembolice.
Ce regulă generală, nu se recomandă analize înainte de a începe anticoncepţionalele, în schimb, se recomandă analize de două ori pe an în timpul tratamentului cu ele. Acest lucru se explică prin faptul că cele mai temute reacţii adverse, precum cele de mai sus, sunt corelate nu atât cu ce fel de anticoncepţional se ia, cât cu vechimea administrării lor.
Nici în ceea ce priveşte reacţiile adverse, diferenţele nu sunt notabile. În linii mari, toate anticoncepţionalele au aceleaşi reacţii adverse, dintre care mai redutabile sunt: creşterea incidenţei şi gravităţii infecţiilor genitale, corelarea cu cancerul de col, cancerul de sân, de colon şi de ficat, sterilitatea, dismetabolismele şi accidentele tromboembolice.
Ce regulă generală, nu se recomandă analize înainte de a începe anticoncepţionalele, în schimb, se recomandă analize de două ori pe an în timpul tratamentului cu ele. Acest lucru se explică prin faptul că cele mai temute reacţii adverse, precum cele de mai sus, sunt corelate nu atât cu ce fel de anticoncepţional se ia, cât cu vechimea administrării lor.
Buna ziua.
Medicul mi-a recomandat Diane 35, anticonceptionale pe care le iau de o saptamana deja. Doresc sa mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale pana acum. In afara de a doua zi in care m-am simtit slabita si am avut senzatia de greata, si a patra zi cand am simtit ca am arsuri la stomac, nu am avut parte de alte reactii pana azi cand am sesizat o scurgere vaginala maronie, nefiind abundenta. Pe prospectul anticonceptionalelor, la efecte adverse este trecuta o posibila scurgere vaginala. Sa inteleg ca acesta este rezultatul incercarii corpului meu sa se obisnuiasca cu anticonceptionalul si ca aceasta secretie va disparea dupa cateva zile? Totodata, functia contraceptiva a anticonceptionalelor este prezenta, sau a disparut din cauza scurgerilor?
Va multumesc!
Medicul mi-a recomandat Diane 35, anticonceptionale pe care le iau de o saptamana deja. Doresc sa mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale pana acum. In afara de a doua zi in care m-am simtit slabita si am avut senzatia de greata, si a patra zi cand am simtit ca am arsuri la stomac, nu am avut parte de alte reactii pana azi cand am sesizat o scurgere vaginala maronie, nefiind abundenta. Pe prospectul anticonceptionalelor, la efecte adverse este trecuta o posibila scurgere vaginala. Sa inteleg ca acesta este rezultatul incercarii corpului meu sa se obisnuiasca cu anticonceptionalul si ca aceasta secretie va disparea dupa cateva zile? Totodata, functia contraceptiva a anticonceptionalelor este prezenta, sau a disparut din cauza scurgerilor?
Va multumesc!
Buna ziua
am ajuns la al 2-lea blister la diane 35 si de la primul blister am constatat ca ma dor sani permanent, inainte nu ma dureau sau este probabilitatea sa ma doara din cauza ca nu am mai luat diane 35 pana acum si este pt prima oara, dar am mai luat yasmin si nu am avut nimic decat stari de voma de la ele.sau sa fie posibilitatea ca nu am mai luat nici un fel de anticonceptionale timp de vreo 2 ani am facut o pauza si de asta sa ma doara.mentionez ca le-am luat la sfatul altor persoane si nu al medicului
am ajuns la al 2-lea blister la diane 35 si de la primul blister am constatat ca ma dor sani permanent, inainte nu ma dureau sau este probabilitatea sa ma doara din cauza ca nu am mai luat diane 35 pana acum si este pt prima oara, dar am mai luat yasmin si nu am avut nimic decat stari de voma de la ele.sau sa fie posibilitatea ca nu am mai luat nici un fel de anticonceptionale timp de vreo 2 ani am facut o pauza si de asta sa ma doara.mentionez ca le-am luat la sfatul altor persoane si nu al medicului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 5Diane 35 si durerea de cap
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1sarcina?!
- 5Menstruatie intarziata
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Sarcina sau altceva?
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Oare sunt insarcinata?
- 1Lipsa menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: